Підтримай «Динамо» в матчі за Суперкубок України!

Підтримай «Динамо» в матчі за Суперкубок України!

15-го липня поєдинком за Суперкубок України «Шахтар» (Донецьк) - «Динамо» (Київ) розпочнеться новий футбольний сезон. «Динамо» є чинним володарем Суперкубка і, наразі ретельно працюючи на підготовчому зборі в Австрії, має намір зберегти престижний трофей у клубному музеї.

Закликаємо всіх уболівальників підтримати команду і її нового головного тренера Олександра Хацкевича в Одесі! В цей день нашим хлопцям буде як ніколи потрібна ваша підтримка.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ (вул. Грушевського, 3, праворуч від центрального входу на стадіон) повідомляє про продаж квитків до «динамівських» секторів (№№5, 6, 7) стадіону «Чорноморець». Ціна квитка - 90 гривень. В одні руки реалізовуються не більше чотирьох квитків, при собі необхідно мати посвідчення особи (або ксерокопію) на кожного відвідувача матчу. Відзначимо, що вхід на матч буде здійснюватися за наявності в уболівальника квитка і посвідчення особи.

Час роботи Фан-клубу ФК «Динамо» Київ:

11 липня: 10:00 - 18:00
12 липня: 10:00 – 18:00
13 липня: 10:00 – 16:00

При виникненні питань, телефонуйте за номерами (044) 597-00-15,597-00-16.

* * *

Також квитки до «динамівських» секторів можна придбати в Одесі в гостьовій касі (№1) стадіону «Чорноморець» (працює щодня, з 10:00 до 17:00). При собі необхідно мати посвідчення особи і динамівську атрибутику.

* * *

Придбати квитки можна також в Інтернеті, через квитковий портал esport

Разом до Перемоги!

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер