Підготовка до гри з «Олімпіком»

Підготовка до гри з «Олімпіком»

До матчів чергового туру готуються перша, молодіжна та команда U-19, над полями лунають гучні вигуки тренерів і гравців, постукування футбольних м'ячів. Цікаво, всі три динамівські команди в п'ятницю і суботу у своїх чемпіонатах зіграють проти донецького «Олімпіка».

Команда Сергія Реброва з максимальною відповідальністю готується до гри з непростим суперником, готовим піднести сюрприз у протистоянні з чинним чемпіоном. Прохолодна і волога погода, що панує останніми днями в Києві, лише сприяє плідній роботі. Зашкалює бажання перервати тривалу серію без перемог і в самих динамівців, вересень-місяць для яких вдалим поки ніяк не назвеш. Утім, ще є час виправити ситуацію і в Лізі Парі-Матч, і в Лізі чемпіонів, що прекрасно розуміють футболісти і тренери.

У четвер в розкладі команди було одне тренування. За тридцять хвилин до полудня гравці вийшли на зелений газон, і після розминки приступили до роботи. Саме заняття було розбите на дві частини. У першій футболісти, розділившись на групи, грали в теніс-бол, а потім перейшли до розташованого неподалік манежу, виконавши програму вправ на «стабілізацію». За окремою від загальної групи програмою займалися захисники Данило Сильва та Микита Бурда, їм ще потрібен час до повного відновлення після отриманих травм.

Ще одне тренування, заключне перед грою з «Олімпіком», динамівці проведуть у п'ятницю. Увечері цього ж дня команда вирушить до Сум, де переночує в місцевому готелі Premier Hotel Shafran. Матч 9-го туру ЛПМ «Олімпік» - «Динамо» відбудеться 24-го вересня на стадіоні «Ювілейний». Початок о 14:00.

* дивитись фотогалерею тренування

* дивитись, як тренується Андрій Ярмоленко

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер