Підготовка до класичного: на фінішній прямій

Підготовка до класичного: на фінішній прямій

Не варто нагадувати, яке значення ці матчі завжди мають для обох команд, проте для «Динамо» зараз кожне очко на вагу золота, з огляду на знову загострену після попереднього туру боротьбу за потрапляння до зони Ліги чемпіонів.

Динамівці приступили до підготовки до майбутнього матчу у вівторок вранці, а в середу і четвер провели вечірні тренування, коли літня спека вже трохи спадала і умови для роботи були більш комфортними.

У четвер заняття було насичене ігровими елементами. Спершу, після розминки, гравці були поділені на дві команди і виконали дуже цікаву вправу. На невеликому полі команди провели міні-двосторонку за незвичними правилами – грати можна було тільки головою.

Потім команда провела двосторонку вже за звичайними правилами – 11 на 11 з воротарями на великому полі. Після цього частина гравців ретельно попрацювала над важливим елементом – стандартними положеннями. Цьому аспекту була відведена чимала частина заняття. Завершилося тренування традиційно серією ударів по воротах.

Як ми вже повідомляли, з початку тижня в загальній групі працювали Микита Бурда і Сергій Сидорчук. Повернувся до групи і Віталій Миколенко, який уже брав участь у вправах з м'ячем із партнерами по команді. Індивідуально поки працює лише Денис Попов, який у четвер обмежився біговою роботою.

У п'ятницю, напередодні матчу, гравців очікує традиційний «заїзд» на базу. Після обіду і відпочинку в розкладі роботи команди теоретичне заняття і вечірнє тренування на полі. У суботу вдень відбудеться установка на гру. На НСК «Олімпійський» команда вирушить за дві години до стартового свистка.

Нагадаємо, матч «Динамо» - «Шахтар» відбудеться 4 липня і розпочнеться о 19:30. Після нього на «Динамо» чекає виїзд до Харкова, де відбудеться фінал Кубка України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер