Підготовка в невимушеній атмосфері

Підготовка в невимушеній атмосфері

Напередодні поєдинку з «Брагою» динамівці провели традиційне тренування, в якому було задіяно 25 футболістів. Окремо від загальної групи працювали Олександр Алієв та Станіслав Богуш.

Поспілкувавшись із журналістами, гравці розділилися на дві команди та розпочали гру з особливими правилами. Передачі дозволялося робити лише руками, а забивати можна було лише головою в маленькі ворота.

У манішках: Бойко, Сильва, Юссуф, Хачеріді, Попов, Вукоєвич, Єременко, Гармаш, Гусєв, Ярмоленко, Кравець.

Без манішок: Коваль, Бетао, Алмейда, Михалик, Несмачний, Ель Каддурі, Маграо, Калитвинцев, Зозуля, Мілевський, Шевченко.

Зазначимо, що значна перевага була на боці команди в зелених манішках. Захисник Тарас Михалик хоча і не зможе взяти участь у завтрашньому матчі, працював на тренуванні нарівні з усіма з пов’язкою на коліні. Завершивши двохсторонку, футболісти надійшли до розпорядження Вінченцо Пінколіні, з яким виконали розтяжку. Не могла не радувати тепла й невимушена атмосфера, що панувала на тренувальному полі. Важлива робота проходила під аккомпонемент жартів та сміху. Також у тренуванні взяв участь воротар Кичак.

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- «Брага» довела свою спроможність тим, що пройшла «Ліверпуль». Гадаю, завтра нам буде дуже важко.

- Що найскладніше у грі португальських команд?

- Важким буде те, що нам потрібно забити гол першими, а вони добре обороняються. Суперник буде ловити нас на контратаках. Важливо зіграти тактично розумно, дисципліновано, як із «Манчестер Сіті» та «Бешикташем», і не пропустити гол.

- Чи тисне психологічно той факт, що «Динамо» в ролі фаворита?

- Фаворитів немає, залишилися лише найкращі команди. Головне показати на футбольному полі всі найкращі якості та досягти хорошого результату, щоб на виїзді було легше.

- Чи під силу нинішньому «Динамо» пройти до фіналу та виграти турнір?

- Фінал ще дуже далеко. Зараз ми думаємо лише про «Брагу».

- Ви часто забиваєте на стадії плей-офф. Відчуваєте, що вдасться відзначитися і цього разу?

- Подивимося. Чесно кажучи, мені все одно, хто заб’є, у нас може відзначитися кожен гравець. Важливо, щоб ми завтра показали хорошу гру та перемогли.

- Ви вже розмовляли з Даріо Срною та Едуардо з приводу «Браги», з якою вони не так давно грали?


- Так, я запитував у них про португальців, і вони сказали, що це дуже серйозна, досвідчена команда, яка тривалий час грає одним складом. Багатьом футболістам із Бразилії та Португалії по 29-30 років.

- Важливо, щоб Мілевський вийшов завтра з перших хвилин?

- Так, звичайно. У той період, коли Артем не грав, нам було дуже важко. Дай Боже, щоб у нього все було гаразд, і він завтра вийшов на поле. Вважаю, він зможе відзначитися.

- У Артема не виникне психологічних проблем через те, що певний час він не грав?

- Гадаю, ні. Добре, що він вийшов із «Кривбасом» та відчув контакт, боротьбу. Він тренується, все гаразд. Навіть не видно, що в нього був перелом.

- Ви знаєте, що є староруський напій, який називається брагою?

- Ні, ніколи не куштував. 8-9 градусів міцності? Це замало. Якщо пройдемо далі, відсвяткуємо перемогу цим напоєм.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер