Підписання Віди: реакція Вукоєвича та Кранчара

Підписання Віди: реакція Вукоєвича та Кранчара

- Я дуже задоволений, що до нашої команди приєднався Віда. Він посилить нас. Власник клубу Ігор Суркіс кілька разів питав мою думку щодо нього. У відповідь я йому сказав лише найліпші слова про цього футболіста. Я напевно не знаю, коли знову виник інтерес до Домагоя, знаю лише, що в цьому сезоні за ним ретельно стежили в матчах за збірну Хорватії й тоді, коли наші клуби грали один проти одного, після чого залишилися задоволеними. Ми дуже добре знаємо, яким футболістом є Віда, й я впевнений, що він добре проявить себе в Києві. Крім цього, він є гравцем збірної, що посідає у світовому рейтингу 10-е місце (Хорватія - прим.ред.), що вже є достатнім доказом його майстерності.

Ще один гравець середини поля київського «Динамо» Ніко Кранчар, який проводить свою зимову відпустку в Парижі, так прокоментував придбання свого колеги по хорватській збірній:

- Супер. Це чудова новина для всіх. Я й Огі (Вукоєвич - прим.ред.) допоможемо Віді в адаптації. Особисто я впевнений, що він зможе допомогти нам зіграти краще, ніж це вдалося нам восени. «Тоттенхем» із хорватами у складі був успішний, буде успішним із нами й «Динамо», - цитує Ніко
www.jutarnji.hr

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер