Погода демонструє характер

Погода демонструє характер

Оскільки в сьогоднішній день був перед ігровим для динамівців, футболісти брали участь лише в ранковому тренуванні. Та і погодні умови, ідентичні з учорашніми (у першу половину дня йшла сильна злива з громом), не надто сприяли плодотворним зайняттям.

У тренерського штабу були побоювання щодо можливості проведення тренування в таких умовах. Але вольовим рішенням Юрія Сьоміна тренування все ж відбулось. «Прекрасна погода! Дощ дуже корисний для природи», - підбадьорював головний тренер своїх підопічних, які неохоче прямували до автобуса.


Радує повернення до загальної групи Максима Шацьких. На сьогоднішньому тренуванні тренери недорахувались лише Сергія Реброва – капітана до сих пір тривожить пошкодження, отримане в матчі з російським «Ростовом».

На тренуванні футболістам не давалось жодних поблажок. Бігові вправи традиційно чергувались з ігровими. Найважче за всіх довелось воротарям – по завершенні тренування всі голкіпери дружно викручували свої печатки.

Поруч із динамівцями тренувались футболісти лондонського «Чарльтона», який на даний момент виступає в Чемпіоншипі (аналог нашої першої ліги). На жаль, колишній динамівець Сергій Балтача з командою не приїхав – у юнацької команди «Чарльтона» (тренером якої він являється) сезон у розпалі і Сергій Павлович із розумних причин залишився в Лондоні.

Після обіду в футболістів було теоретичне заняття. А вже завтра на групу з 15 чоловік (в основному, молоді футболісти) очікує матч проти ірландського «Сент-Патрика», який за підсумками минулого сезону став віце-чемпіоном своєї країни.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер