Поле стадіону «Динамо» готують до матчу Юнацької Ліги УЄФА з «Бешикташем»

Поле стадіону «Динамо» готують до матчу Юнацької Ліги УЄФА з «Бешикташем»

6 грудня тут пройде заключний офіційний матч нинішнього календарного року. Київське «Динамо» U-19 у рамках 6-го туру групового етапу Юнацької ліги УЄФА прийматиме турецький «Бешикташ».

Детальніше про роботи, які ведуться на газоні, розповів заступник директора стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського, агроном Анатолій Колоша:

- Зараз основне завдання - прибрати сніг з поля і трибун. Чи буде готове поле до матчу? Поставлю зустрічне питання: а хіба був у «Динамо» хоч один випадок, коли воно було не готове вчасно? Поле вкрите спеціальним покривалом - плівкою, зверху - сніг, воно повністю захищене і перебуває в нормальному стані. У понеділок відкриємо його, подивимося, чого йому не вистачає, можливо, навіть будемо стригти, якщо трава виросте до певної висоти.

Наш колектив працює не покладаючи рук уже другий день. За останні дні випало 8 сантиметрів опадів, таким чином з поля нам потрібно зняти 800 кубів снігу. Це порівняно небагато, бували випадки, коли снігу в нас було до півметра, але певні зусилля докласти доведеться.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Дивитися фотогалерею (1 грудня)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер