Повна версія прес-конференції головного тренера «Маккабі» перед грою з «Динамо»

Повна версія прес-конференції головного тренера «Маккабі» перед грою з «Динамо»

- Ми повинні бути готові до такого роду змагань. Навіть краще готові ніж зазвичай. Те, що сталося на «Стемфорд Брідж» вже історія, і я сподіваюся, що нам вдасться домогтися кращого результату. Це не питання, хто краще, а хто гірше до гри. За останні місяці ми провели дуже важливі матчі, і ми заслужили бути там, де ми зараз є. Буде важка гра, і ми, поважаючи себе повинні спробувати віддати всі сили для того, щоб показати наш найкращий виступ.

- Що необхідно зробити, щоб досягти кращого результату, ніж на «Стемфорд Брідж»?

- Не можна порівнювати ці дві команди. Майбутній матч буде відрізнятися від того, який був з «Челсі». Різні гравці, різний стиль футболу. Ми будемо готові, і ми готові до такого роду матчу для досягнення кращого результату. Ми зробимо все, щоб добитися результату краще, ніж на «Стемфорд Брідж».

- Яким може бути цей кращий результат?

- Це залежить від гри. Ми повинні відчути це в процесі розвитку матчу. Під час поєдинку статися може багато речей.

- Чи може «Маккабі» домогтися того, що не вдалося іншим клубам?

- Завтра у нас буде можливість зробити ще один крок вперед, як клуб. Ми поважаємо всіх наших опонентів, але перш за все ми повинні поважати самих себе. Матч проти Києва є дуже важливим.

- Який склад, більш атакуючий або більш захисний ви виставите на матч проти київського «Динамо»?

- Я спробую знайти розумний баланс. Якщо ми будемо грати з одним нападником, то це не значить, що ми віддамо перевагу захисному варіанту. Я хочу, щоб мої гравці грали добре і коректно, щоб не було великої різниці між двома командами.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер