Повноцінний дебют Ісраїлова за збірну Киргизстану очікується 15 жовтня

Повноцінний дебют Ісраїлова за збірну Киргизстану очікується 15 жовтня

Деякі українські ЗМІ поширили інформацію, що цей поєдинок став для півзахисника «біло-синіх» дебютним за національну команду своєї країни, але це не так.

Генеральний секретар Федерації футболу Киргизстану Дастанбек Конокбаєв заявив, що Федерація попросила зняти цей матч двох країн із офіційного календаря ФІФА (що й було зроблено ФІФА), оскільки для збірної Киргизстану ця гра розглядалася як перевірка кількох гравців без громадянства Киргизстану.

У звітному матчі (що завершився перемогою господарів – 3:0), що проходив з акцією на підтримку Еміля Кенжисарієва, на якого незадовго до кваліфікаційної гри в Лізі Європи з київським «Динамо» напали казахстанські хулігани, Ісраїлов (на фото No.14) вийшов у стартовому складі та на 67-й хвилині був замінений на Набієва.

Повноцінний же дебют динамівця за збірну Киргистану (No.144 у світовому рейтингу) може відбутися у вівторок, 15 жовтня, коли підопічні Сергія Дворянкова зіграють на своєму полі товариську зустріч із Таджикистаном (117-м у рейтингу ФІФА).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер