Полтавський синдром?

Полтавський синдром?


Чесно кажучи, хотілось б побачити дещо інше. Хай не ідеальний, результативний, видовищний футбол, але хоча б позитивний результат. Коли «Динамо» грає вдома в чемпіонаті України, то позитивним може називатись лише перемога.

На жаль, чергова втрата очок. Звичайно, можна знайти сотні причин, посилатись на невезіння, окремі помилки та промахи футболістів, відмінну гру голкіпера суперника, насичений графік, травми та дискваліфікації… Але факт залишається фактом – третя нічия в шести весняних матчах. Багатенько, як для «Динамо».

Адже з кожним матчем на стадіон приходить усе більше вболівальників. Із кожною грою зростає їхня як кількісна, так і якісна підтримка. Це вже справжній європейський рівень фан-сектору. Принаймні, так здається зі сторони. І фанати хочуть бачити як результат, так і хорошу гру. Повірте, вони прийдуть і на наступний домашній матч, і будуть усі 90 хвилин співати та скандувати про улюблений клуб. «Динамо» у серцях справжніх прихильників команди і для них дуже важливе взаємне розуміння…

Матч із «Ворсклою» пройшов за звичним для домашніх ігор сценарієм. Немає швидкого голу, немає перемоги. У першому таймі динамівці діяли ну дуже самовпевнено та академічно, не вирізняючись особливою винахідливістю в атаці. Ось де не вистачало нестандартних ходів від Реброва, Діого та Беллькевича. «Біло-сині» постійно навантажували штрафун суперника м'ячами, але це легко читалось голкіперам та захисниками.

Фактично, команда по-справжньому прокинулась після пропущеного м'яча. Захист полтавчан тріщав по швам. Але не розвалився! Гості відбивались наче востаннє. І лише після того, як Корреа та партнери розпочали діяти з видумкою та включили зовсім інші швидкості, моменти біля воріт П'ятова почали виникати із лякаючою частотою.

Спочатку Корреа заробив пенальті, неабияк отримавши по ногам від суперника. Але його співвітчизник Родріго роби невпевнено, дозволивши кіперу врятувати ворота. Тут же автор гола Груми виразився на адресу судді та отримав червону картку. Удесятьох гості могли думати лише про оборону.

В результаті швидка атака з класним пасом Михалика завершилась точним ударом того ж Корреа, а потім…Потім був штурм воріт «Ворскли», прекрасна гра воротаря та самовідданість захисників. Найреальніший шанс був у Родріго на четвертій доданій хвилині. П'ятов продемонстрував чудеса реакції.

Попереду в «Динамо» важкий виїзд у Сімферополі. Другу поспіль втрату очок у чемпіонаті не зрозуміє ніхто.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер