Поляки реваншувалися за поразку в першому матчі

Поляки реваншувалися за поразку в першому матчі

Через два дні після першого товариського матчу, на динамівській базі в Конча-Заспі відбулася друга зустріч юніорських збірних України та Польщі. Цього разу перемогу святкували наші західні сусіди – 3:4. Як і у вівторковій грі, на поле переважно вийшли гравці 2-ї та 3-ї динамівської команди.

Початок гри був за українцями. На 15-й хвилині плеймейкер збірної Олександр Алієв потужним ударом з лінії штрафної відкрив рахунок. Розкручуючи маховик атак, підопічні Павла Яковенка до середини першого тайму подвоїли перевагу. Відмінну комбінацію поблизу штрафної поляк розіграли Милевський та Воробей, після чого останній, звільнившись від опіки, невідпорно пробив у верхній кут.

Після цього українців наче підмінили. Невпевнені дії воротаря Кошелєва успадкували оборонці, котрі ледь встигали за швидкими нападниками суперника. Наслідком цього стали три пропущених м’яча з 30-ї по 85-ту хвилини (відзначились Леманович, Юргилевич та Калиновський). Ситуацію було врятував Воробей, за три хвилини до фінального свистка арбітру з гострого кута відправивши м’яч під поперечину та встановивши рівновагу. Але за лічені секунди до фінального свистка Лукаш Пищек, після серії помилок оборонців, учетверте змусив Кошелєва схопитися за голову.

Юніорська збірна України - Юніорська збірна Польщі - 3:4 (2:1).
Голи:
Алієв (15), Воробей (26, 87) - Леманович (30), Юргилевич (73), Калиновський (85), Пищек (90).

Україна: Кошелєв, Яценко, Потяк (Романенко, 57), Ситник (Адлейба, 60), Прошин, Алієв (Максимов, 76; Чучман, 85), Милевський, Пучков, Кожедуб (Ярмаш, 40), Воробей, Самборський.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер