Поразка «Барси» нагадала світу про звитягу київського «Динамо»

Поразка «Барси» нагадала світу про звитягу київського «Динамо»

Ми із задоволенням можемо згадати інформаційне повідомлення того часу:

«Барселону» було маслом «намазано» на бутерброд, і цей бутерброд із апетитом скуштував суперник. Приблизно такими словами завершувалася трансляція з Каталонії тієї пам'ятної ночі, коли кожен уболівальник в Україні, незалежно від симпатій, віку та віросповідання, готовий був забути про всі труднощі в країні та особисті матеріальні проблеми. Тому що київське «Динамо» перемогло могутню «Барсу» на «Камп Ноу» з рахунком 4:0!»

Тепер повернемося до Мюнхена, де команда Юппа Хайнкеса, подібно підопічним Валерія Лобановського, не залишила каменя на камені від гостей із Барселони.

«Майбутній чемпіон Іспанії остаточно перетворився на боксера, який отримав у саму щелепу й нерухомо лежить на підлозі. У результаті «Барселона» повторила найбільшу поразку у своїй єврокубковій історії. З рахунком 0:4 каталонці програвали «Мілану» у фіналі 1994 року та київському «Динамо» на груповому етапі в сезоні 1997/98. Віланові та його підопічним тижнем пізніше доведеться здійснити справжнє диво, хоча проти такої «Баварії» навряд чи допоможе й воно», - повідомляє портал
www.uefa.com

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер