Поразка та перемога динамівців на старті турніру в Китаї

Поразка та перемога динамівців на старті турніру в Китаї

Випускна академічна група під керівництвом Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського в першій грі зустрічалася з командою місцевої провінції Jangyn, яка є чемпіоном Китаю. Динамівцям протистояли хлопці 1999 року народження. Ведучи по ходу матчу з рахунком 2:1, наша команда в підсумку примудрилася прикро поступитися 2:3. При цьому динамівці не використали чотири стовідсоткові моменти та двічі спрямували м'яча у ворота суперника, але з положення «поза грою», тому вони не були зараховані. За правилами ж відзначилися Мильченко та Ісаєнко з пенальті.

Другу зустріч наша команда провела 10 листопада, в четвер, проти «Шанхая». Вона склалася для «біло-синіх» більш вдало. Вони впевнено перемогли з рахунком 3:1, а забитими м'ячами відзначилися Сорокін, Мащенко та Білошевський. Також відзначимо, що з першого тайму обидві команди грали в меншості, отримавши обопільне вилучення. У складі динамівців червону картку арбітр показав Ісаєнку.

Свій наступний поєдинок команда Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського проведе в суботу, 12 листопада. Слідкуйте за новинами про турнір та результатами виступів «Динамо» U-17 на нашому офіційному сайті.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер