«Порту» - «Динамо»: останні новини перед грою

«Порту» - «Динамо»: останні новини перед грою

Суперником динамівців стане команда Хулена Лопетегі, яка впевнено очолює нашу групу. Поєдинок на «Драгау» розпочнеться о 21:45 за київським часом (19:45 за місцевим).

Напередодні обидві команди провели передматчеві регламентні заходи - тренування та прес-конференції. Динамівці розпочали тренування, яке тривало близько години, о 21:00 за київським часом після того, як Сергій Ребров та Андрій Ярмоленко відповіли на запитання журналістів.

Прес-конференція головного теренера та віце-капітана нашої команди зібрала, напевно, чи не рекордну кількість журналістів, незважаючи на те, що матч був виїзним. Щоправда, місцеві, португальські журналісти поводилися не надто активно та не ставили запитань ані до керманича «Динамо», ані до гравця.

Гарантована динамівцям і підтримка вболівальників, багато з яких прибули до міста, розташованого на Атлантичному побережжі, ще вчора. Але й господарі поля розраховують на підтримку 12-го гравця - матч викликав великий резонанс серед місцевих шанувальників футболу, й у вечір вівторка за «Порту» в місті не вболіватимуть хіба що прихильники «Боавішти». До слова, делегація київського «Динамо», на відміну від команди, зупинилася в районі Боавішта, в готелі, розташованому за кілька сотень метрів від домашнього стадіону «Боавішти» - «Бесси».

Для «Порту» цей матч також має шанси стати вирішальним, адже команда Хулена Лопетегі в разі непрограшу забезпечить собі місце у плей-оф.

Тим часом, стала відома форма, в якій команди розпочнуть сьогоднішню гру. Динамівці зіграють у синій формі (голкіпер - у зеленому), а господарі поля - в білій (голкіпер - у жовтому).

Обидва дні динамівців у Португалії супроводжує хороша погода. Ввечері під час гри температура повітря становитиме 11 градусів вище нуля.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер