«Порту» розташувався в столиці України

«Порту» розташувався в столиці України

Склад

Наставник чемпіонів Португалії та лідера нашої групи в Лізі чемпіонів Вітор Перейра розраховує в матчі з «Динамо» на 19 футболістів:

воротарі: Елтон, Фабіано;

захисники: Даніло, Кіньйонес, Мігель Лопеш, Роналду, Абдулайє, Мангала, Отаменді;

півзахисники: Лучо Гонсалес, Кастро, Моутіньйо, Родрігес, Дефур;

нападники: Ітурбе, Мартінес, Клебер, Варела, Атсу.

Втрати

Звертає на себе увагу відсутність через травми у складі «драконів» провідного центрального захисника Майкона та основного півзахисника оборонного плану Фернандо.

Плани на завтра

У понеділок в першій половині дня у гравців «Порту» вільний час. О 19:00 команда на НСК «Олімпійський» проведе останнє перед грою з «Динамо» тренування, а за півгодини до нього Вітор Перейра і один з гравців у конференц-залі стадіону дадуть прес-конференцію. У цей же день ввечері в одному з ресторанів столиці відбудеться офіційна вечеря, в якій візьмуть участь керівники «Динамо», «Порту» та представники УЄФА.

Що і як в день гри

Вранці в день гри жодних заходів у програмі «Порту» не заплановано. За чотири години до початку зустрічі з готелю на стадіон вирушить мікроавтобус з екіпіруванням, а за дві години на «Олімпійський» виїде сама команда. До речі, вимоги у райдері португальців до приймаючої сторони цілком традиційні. У роздягальні повинні бути два масажні столи, 30 рушників, з фруктів - яблука, груші, виноград і банани (обов'язково жовті, без крапок), 100 пляшок води без газу, лід в кубиках. Одразу після матчу наші гості вирушать в аеропорт, звідки вилетять до Порту.

Група підтримки

Очікується, що на матчі у «Порту» буде група підтримки. Близько півтисячі вболівальників команди розмістяться в центральному та кутовому секторах НСК «Олімпійський».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер