»Порту»: розгромна перемога в Кубку країни

»Порту»: розгромна перемога в Кубку країни

Сьогодні «Порту» провів поєдинок третього раунду Кубка країни проти представника нижчого дивізіону – «Сертаненсе». Найближчий суперник «Динамо» в груповому турнірі Ліги чемпіонів здобув велику перемогу і без особливих зусиль пройшов до наступного етапу Кубка Португалії.

Головний тренер «Порту» Жезуальду Феррейра не зміг розраховувати в матчі із «Сертаненсе» на Кристіана Родригеса та Фусіле, які відновлюються після травм, а також на групу футболістів, яким був наданий відпочинок перед відповідальним поєдинком в найпрестижнішому європейському кубку, – Бруну Алвеш, Гуарин, Лучо Гонсалес, Рауль Мейрелеш і Сапунару.

Можливо, саме в зв'язку із відсутністю лідерів «Порту» тривалий час не міг впоратися із господарями. Лише коли вже закінчився основний час першого тайму, марокканцю Тарику Сектиуї вдалося відкрити рахунок у матчі. У другому таймі, маючи перевагу в рахунку, «драконам» було вже трохи легше. В результаті ще три м'ячі (двічі після ударів Фаріаса, ще один у свої ворота відправив захисник «Сертаненсе» Дієго Кампос) залетіли у ворота господарів.

Таким чином, як і «Динамо», яке обіграло в чемпіонаті України луганську «Зорю» з рахунком 5:0, «Порту» в доброму гуморі готується до домашнього поєдинку з киянами в рамках 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що динамівська делегація вилітає до Порту в понеділок вранці, а вже у вівторок на стадіоні «Драгао» зіграє матч із чемпіоном Португалії.

Кубок Португалії, 3 раунд

«Сертаненсе» – «Порту» – 0:4

«Порту»:
Нуну, Томаш Кошта, Степанов, Педру Емануель, Бенітес (Болатті, 32), Маріано (Тенгаринья, 76), Пеле, Ліно, Сектиуї (Кандейяш, 62), Фаріас, Халк.

Голи: Сектиуї (45), Фаріас (59, 74), Дієго Кампос (77, автогол).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер