«Порту» у себе вдома виривається в лідери

«Порту» у себе вдома виривається в лідери

Канонічна гра двох непримиренних суперників зібрала на «Драгао» 38,909 глядачів і пройшла у воістину запеклій боротьбі. «Спортинг», який невдало стартував, недолік у збалансованості своїх дій намагався компенсувати надзвичайно жорсткою грою, в результаті чого дев'ять гравців команди гостей отримали «гірчичники», а захисник Рохо і взагалі був вилучений з поля.

У самій грі, яка пройшла під диктовку підопічних Вітора Перейри, домінували господарі, двічі, зусиллями Джексона Мартінеса (10 хв, на фото) і Джеймса Родрігеса (84, пен) вразили ворота Руя Патрісіо.

Склад «Порту»: Елтон, Даніло, Майкон (Мангаля, 17), Отаменді, Алекс Сандро, Фернандо, Лучо (Дефур, 75), Моутіньйо, Варела (Ацу, 66), Мартінес, Джеймс Родрігес.

В результаті перемоги над «Спортингом» «Порту» після шести турів набрав 14 очок і за різницею забитих і пропущених м'ячів вийшов на перше місце у Лізі «Сагреш», обійшовши лісабонський «Бенфіку».

У наступний ігровий день чемпіонату Португалії «Порту» 28 жовтня на виїзді зіграє проти середняка «Ешторіла» (10-е поточне місце), прийнявши до того в Лізі чемпіонів на своєму поле 24 жовтня київське «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер