»Металург» Д – «Динамо»: арбітри з Португалії

»Металург» Д – «Динамо»: арбітри з Португалії

Визначилась бригада арбітрів, яка обслуговуватиме матч-відповідь ½ фіналу Кубка України між донецьким «Металургом» і київським «Динамо».

Арбітр у полі – 42-річний португалець Лусіліо Кардосо Кортес Батішта. Кортес Батішта є арбітром ФІФА з 1996 року. За професією – банкір. Окрім рідної португальської, володіє також англійською, французькою та іспанською мовами.

Київське «Динамо» уже знайоме з португальцем, який двічі обслуговував матчі за участю киян. У рамках групового турніру Ліги чемпіонів 2003/2004 «Динамо» програло на виїзді лондонському «Арсеналу» з рахунком 1:0. У фінальному матчі Кубка України сезону 2005/2006, у якому «Динамо» зустрічалось із запорізьким «Металургом», була зафіксовано мінімальна перемога «Динамо» 1:0.

Також приємні спогади про Кортеса Батішту і в збірної України. Під його пильним поглядом команда Олега Блохіна здолала сильну збірну Туреччини на її ж полі – 3:0.

Допомагатимуть португальському рефері будуть його співвітчизники Хосе Мануель Сільва Кардінал і Хосе Карлос Невес Рамальо. Четвертий арбітр – Дуарте Нуно Перейра Гомеш (також Португалія).

Оцінюватимуть роботу іноземних арбітрів традиційно вітчизняні експерти. Делегатом ФФУ призначений Віктор Дердо (Іллічівськ), а інспектором ФФУ – Володимир Петров із Харкова.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер