Відвідайте 27 липня НСК «Олімпійський» – арену двох переможних філософій!

Відвідайте 27 липня НСК «Олімпійський» – арену двох переможних філософій!

НСК «Олімпійський», як і «Динамо», в усьому намагаються бути кращими що й доводять на практиці, постійно дбаючи про своїх відданих прихильників.  

Динамівці приготували в це міжсезоння не один приємний сюрприз у вигляді зіркових новачків, а НСК «Олімпійський», в свою чергу, прагне стати тим місцем, куди хотілось би прийти кожному, незалежно від віку, роду занять та інтересів.

Національний спортивний комплекс «Олімпійський» - один з найкращих спортивних стадіонів світу.

Переваги київського стадіону вже багато разів оцінили прихильники «біло-синіх» і визнали далеко за межами Європи. Відомий американський спортивний портал Bleacher Report поставив НСК «Олімпійський» в один ряд з такими відомими аренами, як «Уемблі» (Лондон, Англія), «Олд Траффорд» (Манчестер, Англія), «Альянс Арена» (Мюнхен, Німеччина) і «Камп Ноу» (Барселона, Іспанія).

Одночасно арена може прийняти 70 050 глядачів, що робить «Олімпійський» не лише найбільшим стадіоном нашої країни, а й одним з найбільших в Європі. Крім того, мембранний дах стадіону накриває 100% всіх місць на двох ярусах, тож примхи погоди не страшні глядачам. Протягом футбольного матчу 42 фаст-фуди забезпечують смачною та різноманітною їжею більш ніж 54 тисячі осіб. Відвідування НСК «Олімпійський» - чудовий варіант проводження часу всією родиною!

Також «Олімпійський» забезпечує рівний доступ до стадіону людям з обмеженими можливостями. Для таких гостей виділено 150 місць на трибунах з чудовим видом на поле, комфортабельні місця на стоянці під Троїцькою площею, а також чотири спеціальні санвузли. Загалом на території арени функціонують 88 санвузлів.

На «Олімпійському» передбачені 3 546 бізнес місць, а також 738 VIP-місць в 39 скай-боксах (корпоративних ложах) різних розмірів. Всі скай-бокси забезпечують відмінне бачення поля та мають окремий вихід на трибуни із закріпленими глядацькими місцями.

В суботу, 14 липня, в поєдинку першого туру чемпіонату України між «Динамо» і донецьким «Металургом» глядачі на НСК «Олімпійський» встановили рекорд відвідування стартових турів за участю «біло-синіх»! За грою динамівців з трибун спостерігали, за даними офіційного сайту Прем’єр-ліги, 32 850 людей!

Шановні вболівальники, футбольний клуб «Динамо» Київ і НСК «Олімпійський» чекають на вас 27 липня на поєдинку третього туру чемпіонату України проти ужгородської «Говерли»! приходьте і підтримайте улюблену команду на одній з найкращих спортивних арен сучасності!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер