Після збірної – усі думки про «Динамо»

Сьогодні збірна України проведе найважливіший матч за останні кілька років – у Донецьку підопічні Олексія Михайличенка битимуться з греками за право зіграти наступного року у фінальній частині чемпіонату світу. Поза сумнівом, сьогоднішній поєдинок відбере у наших хлопців багато сил – як фізичних, так і психологічних, – проте, матч з еллінами вже завтра стане історією, і футболісти повернуться до розташування
своїх клубів, щоб продовжувати підготовку до найближчих протистоянь.

Трохи раніше повернулися зі своїх збірних троє динамівців. Збірна Нігерії з Айїлою Юссуфом у складі успішно вирішила задачу виходу на чемпіонат світу, перегравши на виїзді Кенію з рахунком 3:2. Примітно, що сьогодні «суперорли» мали проводити товариський матч з Аргентиною, але матч було скасовано, у зв'язку з чим гравців збірної розпустили трохи раніше. Як ми вже повідомляли, по одному товариському матчу провели Огнєн Вукоєвич та Тіберіу Гіоане: хорвати розгромили на своєму полі Ліхтенштейн 5:0, а румуни, забивши єдиний м'яч у матчі, здобули виїзну перемогу над Польщею.

Головному тренеру «Динамо» Валерію Газзаєву не позаздриш, адже він до цих пір перебуває відразу без десяти своїх підопічних напередодні дуже відповідальних матчів чемпіонату України з донецьким «Шахтарем» (21 листопада) та Ліги чемпіонів із казанським «Рубіном» (24 листопада). Окрім дев'яти динамівців, які захищають честь України в плей-оф світової першості, також у розташуванні збірної досі знаходиться півзахисник Мілош Нінкович. Серби, які вже забезпечили собі путівку на Мундіаль, проводять товариські матчі, і сьогодні в Лондоні зіграють із ще одним учасником світової першості – Південною Кореєю. У розпорядження тренерського штабу «Динамо» Нінкович приїде лише завтра.

Сьогоднішній день пройде для команди у звичному тренувальному графіку – заплановану раніше двосторонню контрольну гру тренерський штаб скасував. Завтра футболісти, які повернуться з розташувань своїх збірних, пройдуть відновлювальні процедури. Отже, щоб підвести гравців до «спільного знаменника» до найближчого матчу, центрального поєдинку першого кола проти донецького «Шахтаря», у Валерія Газзаєва і його тренерського штабу буде менше двох днів, і цей час необхідно використати з максимальною користю. Щоб у суботу на полі рідного стадіону динамівці вийшли сповненими сил, енергії і зарядженими на перемогу над принциповим опонентом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер