Останні дні відпустки

Останні дні відпустки

 

База в Конча-Заспа

У вівторок, 10 червня, футболісти, тренери і обслуговуючий персонал «Динамо» зберуться на базі в Конча-Заспі для початку підготовки до нового футбольного сезону. Зайве говорити, наскільки він буде важким і важливим для нашої команди. Від «Динамо» очікують реабілітації за фіаско в трьох останніх євро сезонах, повернення до Києва трофеїв національного чемпіонату і Кубка.

Для підготовки до першого матчу нового футбольного року – поєдинку за Суперкубок України, який відбудеться в Полтаві 15 липня, - у дружини Юрія Сьоміна буде трішки більше місяця. Перші десять днів динамівці тренуються на базі в Конча-Заспі, а 21 червня вирушать до Москви, на товариський матч із місцевим «Динамо». Зустріч, призначена на 22 червня, відбудеться на великій спортивній арені «Динамо» і приурочена святкуванню 85-річчя спортивного товариства «Динамо». Після матчу команда повернеться до Києва, а 24 числа вилітає до Австрії, місто Інсбрук. Тут, у самому серці Альп, пройде двотижневий тренувальний збір. Планується, що команда зіграє шість контрольних поєдинків, про що досягнуто попередні домовленості з потенційними суперниками. Дати і місце проведення матчів уточняються і будуть названі найближчими днями. За словами гендиректора «Динамо» Резо Чохонелідзе, початок зустрічей буде призначено на денний час, щоб гравці і тренери встигали до телетрансляцій Євро-2008.

Не на всіх гравців Юрій Сьомін може розраховувати в перші тренувальні дні. Шовковський, Несмачний і Мандзюк, які брали участь в тренуваннях і товариських іграх збірної України, приєднаються до команди 14 червня, а новачок динамівців Огнен Вукоєвич – через тиждень після закінчення виступів збірної Хорватії на Євро-2008. Задіяні у відбірних іграх Кубка світу 2010 Бангура, Юссуф, Діакате, Ель Каддурі, Окодува і Шацьких прибудуть прямо в Австрію, орієнтовно 1 липня.

Продовжуючи залучати молодих гравців до основного складу, у нинішнє міжсезоння Юрій Сьомін має намір дати шанс захисникам Андрію Фартушняку і Тимуру Парцванія, які добре зарекомендували себе в іграх за «Динамо-2» і дублюючий склад, а також поверненому з оренди нападнику Володимиру Лисенку. Можливо, будуть й інші, нові для широкого кола імена. Більш докладна інформація стане відома після виходу динамівців із відпустки, тобто 10 червня. Слідуйте за повідомленнями на офіційному сайті ФК «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер