Останні новини суперників «Динамо» по Лізі чемпіонів

Останні новини суперників «Динамо» по Лізі чемпіонів

“Фейєноорд”
Найближчий суперник “Динамо” по Лізі чемпіонів (гра з “Фейєноордом” відбудеться 23-го жовтня в Києві) нині має великі проблеми зі складом. Кілька провідних футболістів травмовані і, можливо, навіть не пролетять до Києва.

Головна втрата – найкращий форвард команди П’єр ван Хойдонк. Цей ветеран не зможе допомогти “Фейєноорду” в матчі з “Динамо”, рівно як і в інших зустрічах Ліги чемпіонів через ушкодження щиколотки. Цю травму лідер атак нідерландського клубу зазнав ще в матчі з “Аяксом” (2 тижні тому). Строки лікування форварда для босів і шанувальників команди невтішні – П’єр перебуватиме на лікарняному ліжку близько 4-х тижнів.

Також проблеми зі здоров’ям мають гравці основного складу Кес ван Вондерен, Пол Босфельд, Патрик Паауве та Рамон ван Хаарен. Причому Паауве та Босфельд зіткнулися з реальною загрозою пропустити матч проти “Динамо”. У всякому разі, в грі з “Віттесом” вони навряд чи вийдуть на поле.

Провідний хавбек команди японець Шинжи Оно на цьому тижні перебував у таборі національної збірної і відзначився в матчі з Ямайкою. Вчора вранці він повернувся до Роттердаму, але його фізичний стан, особливо із врахуванням зміни часових поясів, залишає бажати кращого.


“Ньюкасл”
Лідер “сорок” Кірон Дайєр повністю одужав. Останнє обстеження показало, що травма спини півоборонця вже не турбує і він зможе повністю зосередитися на підготовці до матчів Прем’єр-ліги та Ліги чемпіонів.


“Ювентус”
Туринці на місяць втратили свого провідного оборонця Паоло Монтеро. Уругвайця в суботу буде прооперовано, причому перші дні після хірургічного втручання від проведе на Батьківщині.

Голеадор “Юве” Давид Трезеге продовжує тренування за індивідуальним графіком, адже ще повністю не відновився після травми.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер