Останні приготування перед стартом

Останні приготування перед стартом

Беручи участь у Кубку Першого каналу, делегація «Динамо» ось уже третій рік поспіль зупиняється в готелі «Дан Аккадія», який розташований у близькому пригороді Тель-Авіва – Герцлії. У понеділок ввечері у п’ятизірковому готелі киян зустрічали наче старих друзів. При вході майорів український прапор, і в меню ресторану для поважних гостей із України включили червону ікру. За словами метрдотеля, зернистий делікатес покликаний додати гравцям енергії і допомогти в турнірі.

Утім, набагато більше оптимізму гравцям вселили слова президента клубу Ігоря Суркіса, який пообіцяв у разі перемоги преміювати команду півмільйоном доларів. Це, нагадаємо, половина призового фонду, передбаченого за перше місце. Решта клуб зобов’язаний перерахувати на потреби дитячої школи.

До заявки учасника Кубка Першого каналу Юрій Сьомін вніс тридцять гравців. Усі вони брали участь у тренуваннях цього тижня. У глядачах залишились Маркович і Романчук. Мар’ян окремо від команди займається в тренувальному залі, а Олександр із сумом «намотує» кола. Відрадно, що закінчились муки із зайвою вагою в Клебера і Діого Рінкона. Тиждень плідної роботи під керівництвом Пінколіні приніс результати і бразильці отримали довгоочікуваний дозвіл приєднатись до загальної групи.

Як зауважив Юрій Сьомін, склад на гру зі «Спартаком» було визначено ще минулого тижня: «Залишається відкритим питання по одній-двох позиціях. Рішення прийму ближче до матчу. Більше питань для мене немає». Судячи з усього, двох тижнів січневих тренувань виявились достатніми для досвідченого наставника, аби визначитись із колом гравців основного складу. Якщо розглядати товариську зустріч із «Левскі», більшість із гравців, які у тому матчі вийшли на поле у першому таймі, ми швидше за все побачимо і в поєдинку зі «Спартаком».
 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер