Останні трансферні новини “Динамо”

Останні трансферні новини “Динамо”

Президент ФК “Динамо” (Київ) Ігор Суркіс у інтерв’ю клубній прес-службі роз’яснив ситуацію навколо чуток щодо трансферу з команди Олександра Радченко та Ігоря Скоби.

-Вихованець маріупольського футболу Олександр Радченко, який виступав у “Динамо” з 1997 року, відданий у оренду на півроку з правом викупу дніпропетровському “Дніпру”. Нагадаємо, що за чотири роки у київському клубі (один сезон Олександр провів на засадах оренди в ужгородському “Закарпатті”) Радченко зіграв у вищій лізі 23 матчі, забив 1 гол.

-Півоборонець Ігор Скоба в другому колі чемпіонату України 2002/03 захищатиме кольори столичної “Оболоні”. В “Динамо” вихованець клубної ДЮСШ також з 1997 року, але виступав переважно за другу команду. У вищій лізі Ігор зіграв 2 матчі і один раз зумів “засвітитися” в єврокубках.

-На перегляд у “Динамо”, що знаходиться нині на заключному в зимовому антракті зборі в Голландії, прибув хорватський форвард Іван Бошняк. Нападник сплітського “Гайдука” в січні тренувався в таборі біло-блакитних, встигнув зіграти кілька товариських матчів у Антальї та Києві. Кінцеве рішення щодо доцільності придбання Бошняка буде прийняте по закінченні збору в “країні тюльпанів”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер