Останні трансферні чутки навколо «Динамо»

Останні трансферні чутки навколо «Динамо»

У січні в Європі відкривається трансферне вікно. Вже зараз на сторінках газет та веб-сайтів активно обговорюються можливі трансфери за участю столичного „Динамо”.

„Придбання”

За інформацією ProSport „Динамо” є головним фаворитом у боротьбі за румунського універсала з „Шерифу” Развана Кошича. Одночасно представники „Локомотиву”, який вважають конкурентом киян, спростували можливість трансферу Кошича до московського клубу.

Словацький оборонець болгарського ЦСКА Радослав Забавник домовився про новий контракт зі своїм нинішній клубом. Раніше „Динамо” називали серед претендентів на придбання гравця збірної Словаччини.

Президент „Динамо” Ігор Суркіс спростував можливість придбання півоборонця „Дніпра” Сергія Назаренка. „Що стосується нашого інтересу до Назаренка, то ми дійсно зацікавлені у тому, щоб він продовжував свої виступи за „Дніпро” і гарно підготувався до чемпіонату світу в Німеччині”, - сказав Ігор Михайлович.

Кілька вітчизняних ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що „Динамо” цікавиться голкіпером „Кривбасу” Максимом Старцевим.

Скоріш за все повернеться до табору команди Юрій Дмитрулін та Олег Герасимюк, які першу частину сезону провели в „Таврії” та „Волині” відповідно.


„Втрати”

Продовжує обговорюватися інформація про те, що кілька бразильських клубів (у тому числі „Сан-Пауло” та „Корінтіанс”) цікавляться оборонцем „Динамо” Родріго. Президент „біло-синіх” Ігор Суркіс так прокоментував ці повідомлення: „З приводу Родріго до нас ніхто не звертався. Якщо поступлять гарні у фінансовому плані пропозиції, я готовий продати бразильця”.

Не виключено, що взимку можуть залишити „Динамо” Йєрко Лєко та Горан Саблич, контракти з якими спливають наступного літа. Якщо хорвати не підпишуть нову угоду і не будуть продані зимового міжсезоння, за словами Ігоря Суркіса другу половину сезону вони гратимуть в дублі.

Київський „Арсенал” цікавиться орендою двох гравців другої команди – Андрія Башлая та Олександра Романчука.

Керівництво ФК „Харків” спростувало інформацію про те, що Олександр Алієв весінню частину сезону проведе в їх клубі.

Георгій Пеєв у інтерв”ю газеті „Спорт-Экспресс в Украине” заявив, що скоріш за все зимою залишить „Динамо”, причому його перехід до „Дніпра” або повернення до Болгарії малоймовірне. Коментар Ігоря Суркіса: „Про те, що Пеєв залишає „Динамо” я дізнаюсь з його інтерв”ю. Куди він йде? В нього контракт ще на 4 роки!”

Марокканська преса „відправляє” Бадра Ель Каддурі до мюнхенської „Баварії” за 10 млн. євро. „Він нікуди не йде, все це фантазії. Ми не отримували жодної пропозиції від „Баварії”, - стверджує президент „Динамо”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер