Останній матч сезону

Останній матч сезону

Матчем із «Шахтарем» для «Динамо» закінчиться десятимісячний футбольний сезон. Відповідно до задуму організаторів турніру, саме у вівторок мав відбутися головний матч чемпіонату України, в якому принципові суперники визначили б найсильнішого. Інтризі жити не судилося й однією з небагатьох родзинок поєдинку, окрім, безумовно, престижу, стане кількість очок, що розділяють на фініші обидва колективи. Вона може стати як двозначною, так і однозначною.

Для підготовки до поєдинку в обох команд було три доби. На відміну від Мирчи Луческу, який задіяв у суботу в поєдинку з «Таврією» виключно резервістів, Юрій Сьомін випустив комбінований склад. Через велику кількість травмованих тренер практично в кожному матчі вносить зміни до складу. Тепер лазарет поповнився Несмачним, у якого вивих плечового суглоба. За оцінками лікарів, відновитися футболіст встигне не раніше початку наступного сезону. Проблеми з колінним суглобом у Саблича, ключицю ушкодив Бетао. Минулого тижня на грип хворів Нінкович. Через дискваліфікацію пропустить гру Бангура. З приємних новин - повернення після двоматчевої дискваліфікації Мілевського. Він, а також Алієв, Корреа, Гільєрме, в обоймі першої команди.

Поєдинок проти «Шахтаря» стане останнім для Юрія Сьоміна на посаді тренера «Динамо». Юрій Павлович попрощається з київською публікою, з якою у нього склалися найтепліші стосунки, а також буде намагатися перемогою над гірниками на хорошій ноті завершити український етап кар'єри. Уважним глядачем на матчі буде Валерій Газзаєв, представлення якого в якості головного тренера «Динамо» відбудеться відразу після закінчення поєдинку.

Нагадаємо, матч 30-го туру чемпіонату України «Динамо» - «Шахтар» відбудеться у вівторок, 26-го травня, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 18:00. Пряма трансляція на телеканалі ТЕТ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер