Остання репетиція напередодні Співдружності

Остання репетиція напередодні Співдружності

Перед від'їздом на міжнародний турнір Кубок Співдружності київське "Динамо" двома складами зіграло товариські матчі з командами першого та другого українського дивізіону.

Опівдні 13 січня у манежі Конча-Заспа проти столичного ЦСКА керманич "біло-блакитних" Володимир Онищенко випустив так званий резервний склад, сформований на базі "Динамо-2" та посилений кількома легіонерами. На початку зустрічі суперники обмінялися м'ячами. На ефектний удар у "дев'ятку" з лінії штрафної білоруса Корниленка армійці відповіли чудовим штрафним у виконанні Бондаренко.

Упродовж всієї зустрічі гравці обох команд не використали безліч вигідних моментів. Але впертість та настирність молодого нападника Воробей за чотири хвилини до фінального свистка була винагородженна – зігравши з Бровкіним у коротку "стінку", Дмитро відірвався від опікунів і, увійшовши у штрафну по правому флангу, влучно пробив у кут – 2:1!

«Динамо» (2 склад) – ЦСКА – 2:1 (1:1).

«Динамо»: Прохоров, Пучков, Башлай, Ярмаш, Романчук, Ситник (Бровкін, 46), Бідненко, Денніс, Воробей, Главина, Корниленко.

Голи: Корниленко (7), Воробей (86) – Бондаренко (12).

 

* * *

Набагато цікавішим видався матч динамівців з чернігівською "Десною". Склад киян, якому могла б позаздрити добра дюжина команд вищої вітчизняної ліги, мав відчутну перевагу над опонентом, але також обмежився перемогою з далеко не розгромним рахунком.

На 9-й хвилині удар з-за меж штрафної лідера і капітана команди Хацкевича прийшовся у штангу. Стартовий натиск киян все ж увінчав гол у виконанні Мелащенко, який у боротьбі з оборонцем добив м"яч, невдало відбитий воротарем після удару Алієва. За дві хвилини 18-річний півоборонець "обіграв"у штрафній опонента і невідпорно пробив у нижній кут. Активність молодого плеймейкера ледь не призвела до збільшення рахунку на 30-й хвилині, коли дві поспіль атаки динамівців могли закінчитися результативно – на заваді стала впевнена гра воротаря. Третій гольовий удар поєдинку на рахунку ветерана Хацкевича, який замкнув з лінії воротарської фланговий простріл Живковича.

На початку другої половини зустрічі чернігівці втратили реальну нагоду скоротити розрив у рахунку, не реалізувавши одинадцятиметровий штрафний удар – на шляху м"яча став Рева. Але і досвідчений воротар динамівців не допоміг за десять хвилин до фінального свистка, коли гол престижу, замкнувши фланговий навіс, забив Кожем"яченко.

«Динамо» (1 склад) – «Десна» – 3:1 (3:0).

«Динамо»: Рева, Живкович, Яценко, Каддурі, Рожок (Оберемко, 46), Хацкевич, Алієв, Онищенко, Чеснаускіс, Мелащенко, Милевський.

Голи: Мелащенко (16), Алієв (18), Хацкевич (44) – Кожем"яченко (80).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер