Потренувалися з гарним настроєм

Потренувалися з гарним настроєм

Алієв повернувся до... Києва

Розминувшись на шляху з автобусом «Дніпра» (до нашого приїзду дніпропетровці завершили своє тренування), у тренувальному центрі Марбельї «біло-синю» делегацію вчергове зустрічав дощ. За 11 днів зборів усі вже встигнули звикнути до цього погодного явища й навчилися не звертати на нього уваги.

Побігавши та розім'явшись, футболісти розділилися на дві групи. Майже всі, хто відіграв тайм та більше в матчі з «Базелем», вирушили грати в тенісбол, у той час як інші працювали з м'ячем та брали участь у двохсторонці. За індивідуальною програмою у тренажерній залі, а потім на полі, працювали Олександр Шовковський та Марко Рубен. Що стосується лазарету «біло-синіх», то Олександр Алієв, який на зборах відчув дискомфорт у передньому м'язі стегна, достроково вирушив до Києва.

Joga Boris!

Поки найкращий тенісболіст «Динамо» в Іспанії Сергій Ребров, об'єднавшись в одну команду з Олегом Гусєвим, протистояли Євгену Хачеріді з Андрієм Ярмоленком, на сусідньому майданчику розгорнулася справжня багатонаціональна боротьба за перемогу. З одного боку – українець Тарас Михалик, хорват Ніко Кранчар та швейцарець Адмір Мехмеді, а з іншого – португалець Мігель Велозу, нігерієць Тайє Тайво та бразилець Данило Сильва!

Забігаючи наперед, зазначу, усі, хто спостерігав за цим протистоянням, ледь не надірвалися від сміху! «Joga, Boris!», – кричав Велозу, коли м'яч пролетів зовсім поряд із динамівським перекладачем Борисом Григоровичем, на що той відповів усмішкою.

Трюкач Тайво

До слова, португалець був однією з головних дійових осіб цього «концерту». «Гей, скільки можна влучати?», – не витримавши, запитав у того Ніко Кранчар, коли Мігель учергове заробив очко під час подачі. «Я – капітан цієї команди», – пролунала відповідь.

«Чотирнадцять – чотирнадцять», – російською мовою та практично без акценту вів лік голам Адмір Мехмеді, поки Тарасиньйо Михалик, як на бразильський манер прозвав захисника «Динамо» та збірної України все той же Мехмеді, перекидав м'яча на чужу половину поля.

Ну а головною зіркою цього протистояння був Тайє Тайво! Мало того, що кожен, незалежно від напрямку польоту м'яча, доводив, що пасував саме на Тайє, так і сам нігерієць постійно смішив своїх партнерів різними трюками й ефектними ударами через себе! У підсумку саме гол Тайво, а також подача в сітку Михалика вирішили результат першого матчу на користь Велозу та його команди – 21:20. У повторній зустрічі же реванш вдалося взяти Михалику з партнерами – 21:17. Ну а в третій та вирішальній партії вже 2х2 (Данило Сильва та Ніко Кранчар вирушили відпочивати) успіх, знову, був на боці Тайво та Велозу!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер