Поважні гості на турецькому зборі

Поважні гості на турецькому зборі

Безпосередньо під час передматчевої розминки до футбольного поля підійшов екс-гравець «Динамо» та «Вардара», а нині футбольний агент Горан Попов, який провів у складі «біло-синіх» чотири сезони. Македонський захисник майже годину спілкувався з добре знайомими динамівцями, після чого вирушив на трибуни арени, де і переглянув матч двох рідних для себе команд.

У коментарі клубній прес-службі Горан заявив, що вболівав як за одну, так і за іншу команду, а також дуже щасливий був побачити та поспілкуватися з динамівцями.

Повне інтерв’ю Горана Попова очікуйте згодом на офіційному сайті ФК «Динамо» (Київ).

Безпосередньо перед стартовим свистком свої місця поспішали зайняти організованою групою українці, які зараз проживають у Туреччині. Разом із ними був присутній і консул України в Анталії В’ячеслав Хоменко.

«Сьогодні була спокійна та впевнена гра нашої команди, і це не дозволило супернику створити бодай одного гострого моменту. Цікава гра, яка сподобалась не тільки мені, але й українській громаді в Анталії, що приїхали підтримати улюблену команду. Бажаємо всьому колективу «Динамо» наснаги, бадьорості, легкості ніг для подальших перемог для своїх фанів», - розповів В’ячеслав Хоменко в коментарі клубному кореспонденту.

Разом зі стартовим свистком несподівано з’явилась четвірка гравців луганської «Зорі», це на трибуни завітали добре знайомі київській публіці футболісти. Гравець «Динамо», який на правах оренди виступає за «Зорю» Олександр Тимчик, колишні динамівці Богдан Михайличенко та Артем Громов, а також гравець луганського клубу Владислав Кабаєв.

Також за грою стежили представники хорватського «Хайдука», які уважно вивчали і занотовували гру «біло-синіх», адже завтра їм належить зустрітися з нашою командою в товариському турнірі Gloria Cup.

Уже після гри йдучи з роздягальні до готелю, Вадим Євтушенко зустрів екс-гравця «Динамо», а нині спортивного директора ковалівського «Колоса» Віталія Лисицького.

Ось таким багатим на події виявився сьогоднішній вечір. Нагадаємо, що матч проти північномакедонського «Вардара» закінчився впевненою перемогою «біло-синіх» із рахунком 4:0.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер