Привітання для «Динамо»

Привітання для «Динамо»

Достроково ставши чемпіоном України, київське «Динамо» вже приймає привітання від друзів, колег, партнерів, суперників. Факси, листи та вітальні листівки надходять до клубного офісу не тільки з усієї України, але і з-за кордону.

Одним із перших факс із теплими словами прийшов від імені президента ФІФА Йозефа Блаттера. У своєму зверненні до президента «Динамо» Ігоря Суркіса голова всесвітньої футбольної організації просить передати «найкращі побажання футболістам, головному тренеру Юрію Сьоміну, медичному і технічному персоналу, а також відданим уболівальникам, які причетні до успішного виступу клубу. Від імені всієї футбольної сім'ї ФІФА я дякую вам за те задоволення, яке ви доставили вболівальникам, і бажаю вам і вашому клубу успіхів у наступному сезоні».

Не залишилися поза успіхом «Динамо» і вітчизняні футбольні інстанції - привітання надіслали Федерація футболу України, Прем'єр-ліга, Професійна футбольна ліга. Також із здобуттям 13-го чемпіонства ФК «Динамо» (Київ) привітали міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, представники інших міністерств та депутатських фракцій.

Надходять вітальні факси і від зарубіжних клубів, зокрема, від італійського «Мілана». Цікаво, що італійський гранд надіслав привітання як на ім'я президента клубу, так і генеральному директору Резо Чохонелідзе і тренеру з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер