Привітання від Вукоєвича та Алієва

Привітання від Вукоєвича та Алієва

Зимова відпустка у партнерів по центру поля, півзахисників Огнєна Вукоєвича та Олександра Алієва, вийшла насиченою та цікавою. Поки Огнєн їздив до Лондона, зустрічався з друзями та організовував благодійний матч, Олександр із сім’єю відпочив в ОАЕ та зустрів Новий рік у Буковелі. Хоча в останні дні погода зіпсувалася й пішов дощ, динамівець встигнув покататися на лижах та ковзанах. А оскільки він незмінно відпочиває з дітьми, то отримав масу задоволення від заїздів на санках із дочкою Аліною. Вже стало доброю традицією, що футболісти відпочивають цілими сім’ями, ось і цього разу компанію Алієвим склали подружжя Селезньових та Коноплянок.

- Звичайно, трохи ризиковано спускатися на лижах із гір, – зізнається Олександр, – але всі ми професіонали та знаємо межу. Я, наприклад, не прагнув встановлювати якісь рекорди чи виграти гонку, а просто катався у своє задоволення.

І на завершення, динамівці привітали вболівальників із Новим роком та Різдвом.

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Бажаю всім успіху та здоров’я, це найголовніше! Нехай наші шанувальники продовжують нас підтримувати, лише разом ми зможемо стати чемпіонами України та наступного року напряму потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів. Чекаємо вас усіх у новому році на новому стадіоні! Давайте разом створимо незабутню атмосферу під час матчів, щоб вам було приємно нас підтримувати, а нам – грати для вас!

Олександр АЛІЄВ, півзахисник «Динамо»:

- Щастя та здоров’я всім сім’ям та дітям! Дай Боже, щоб 2012-й рік виявився успішним як для збірної України, так і для «Динамо». Для нас дуже важлива підтримка наших фанів на НСК «Олімпійський». Ми же, у свою чергу, будемо робити все можливе, щоб частіше перемагати та радувати вболівальників!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер