Чемпіони? Зачекаємо до середи

Чемпіони? Зачекаємо до середи

Динамівці практично забезпечили собі десятий за ліком чемпіонський титул. Перемога у київському дербі та нічия “Шахтаря” в Сімферополі залишила переслідувачам найтитулованішої команди країни лише теоретичні шанси на успіх в чемпіонаті. Але привітання динамівці прийматимуть лише після поєдинку з “Металістом”.

Дії підопічних Олексія Михайличенко залишили подвійні враження. З одного боку повний контроль м”яча та безліч гольових моментів, а з іншого... До 74-ї хвилини матчу рахунок мав бути розгромним: Шацьких і Ринкон могли записати на свій рахунок по хет-трику, змарнували вигідні моменти Милевський, Лєко, Гавранчич і Гіоане. Залишається сподіватися, що до єврокубкових баталій кияни зможуть виправити недолік, який давно є хронічним.

Варто відмітити вельми активну підтримку вболівальників. Близько 15-ти тисяч фанатів влаштували гучний супровід гри, що рідко можна побачити на “Олімпійському” під час матчів чемпіонату України. Динамівці сподіваються, що і в середу, під час заключного поєдинку з харків”янами, свідками довгоочікуваного чемпіонства стануть переповнені трибуни динамівської арени.

Малюнок гри не важко було спрогнозувати ще до її початку. Динамівці великими силами пішли на ворота “канонірів”, подовгу контролювали м”яч, розігрували багатоходові комбінації. Оборона “Арсеналу” стримувала натиск гостей лише в першій половині зустрічі, після якої “пожежі” біля воріт Кернозенко стали звичним явищем.

Інтрига матчу зберігалася до 74-ї хвилини, коли голеадор Шацьких ударом злету зняв усі крапки над “і”. Після цього стало зрозуміло, що заслужену перемогу динамівці цього вечора не віддадуть. До того ж, за підкат ззаду проти Ринкона з поля був вилучений Орехов. Підопічні Михайличенко спокійно довела зустріч до логічного кінця, який, так само логічно, приніс команді такий жаданий чемпіонський трофей. Офіційно оформити його динамівці мають у середу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер