Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

З нагоди Вашого Дня народження маємо велику честь та чудову нагоду від імені всіх динамівців привітати Вас із цією подією й висловити Вам нашу глибоку повагу та визнання.

Ваш внесок у справу розвитку національного футболу неоцінений. Ваша багаторічна діяльність на посаді президента національної Федерації футболу сприяла поступовому та неухильному відродженню найпопулярнішої гри людства в загальнодержавному масштабі. Це отримало високі оцінки й схвалення перших осіб ФІФА та УЄФА.

Ваші заслуги перед вітчизняним футболом та Україною загалом по праву оцінені безліччю державних нагород.

Ми особливо пишаємося також тим, що Ви впродовж багатьох років гідно представляєте нашу державу в керівництві європейського футболу. А обрання Вас на посаду віце-президента УЄФА говорить про абсолютну довіру до Вас усієї континентальної футбольної спільноти. Впевнені, що, обіймаючи такий відповідальну посаду, Ви й надалі будете віддавати свій талант, досвід та знання на благо розвитку як українського, так і всього європейського футболу.

У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, щастя та нових звершень у всіх Ваших благородних справах!
 
Ігор СУРКІС

Президент ФК «Динамо» ( Київ)

Олег БЛОХІН

Головний тренер

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ

Капітан команди

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер