Правила роботи ЗМІ на передматчевих заходах і на матчі «Динамо» - АЗ

Правила роботи ЗМІ на передматчевих заходах і на матчі «Динамо» - АЗ

15.2.3. Позиції для трансляції, ЗМІ та фотографів під час тренування в ДМ-1

Мовний персонал, ЗМІ та фотографи можуть бути присутніми на трибунах під час стандартної, попередньо узгодженої відкритої частини тренування будь-якої команди на стадіоні за умови суворого дотримання соціальної дистанції. Позиції для камер з операторами в принципі будуть дозволені тільки в Зоні 2 або Зоні 3, але деякі стандартні позиції для камер з операторами можуть бути й у Зоні 1 (наприклад, поворотна бічна камера посередині, стедіками) за умови, що вони будуть встановлені на відстані 2-х метрів від поля і технічних зон навколо поля.

Дистанційні камери можна встановлювати на будь-яких стандартних позиціях для операторів усередині приміщень або на позиціях для трансляції для операторів навколо поля - тобто на позиціях, які зазвичай використовуються на матчах УЄФА, за умови, що УЄФА затвердить запропоновану позицію камери та запит на її використання.

15.3.1. Прес-конференції

Прес-конференції з фізичною присутністю будуть проходити із застосуванням таких захисних заходів:

· Подіум для прес-конференції буде розташований на відстані 3-х метрів від першого ряду сидінь і будь-яких позицій для фотографів;
· Буде забезпечено окремий ексклюзивний вхід для представників команди;
· Кількість присутніх працівників ЗМІ має бути такою, щоб усі вони могли постійно перебувати на відстані 2-х метрів один від одного.
· За позиції для фотографів відповідає організатор матчу, і вони повинні бути розташовані так, щоб відстань між цими позиціями та від кожної позиції до інших представників ЗМІ була не менше 2-х метрів.
· Усі присутні представники засобів масової інформації повинні бути в масках.
· Пристрої запису (диктофони, мобільні телефони і т.п.) не можна класти на подіум для прес-конференції.

Робота на матчі

Медіа-трибуна

На медіа-трибуні відстань між журналістами має бути не менше 2-х метрів (на медіа-трибуні НСК "Олімпійський" на матчі 15.09.2020 може перебувати не більше 50 акредитованих представників ЗМІ).

Журналісти повинні бути в масках з моменту входу на стадіон до моменту виходу зі стадіону.

Зона фотографів

До роботи на матчі допускається не більше 16 фотографів. За одними воротами повинні перебувати не більше 8-ми фотографів протягом усього матчу.

Прес-служба залишає за собою право позбавлення акредитації за недотримання вищевказаних правил.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер