Свято для дітей на «Динамо»!

Свято для дітей на «Динамо»!

Тридцять дітей у віці від 7 до 16 років побували на екскурсії стадіоном «Динамо» ім. Валерія Лобановського, наприкінці якої відбулася зустріч зі спортивним директором клубу Олексієм Михайличенком та вручення подарунків.

Діти, яким пощастило побувати на «Динамо», вийти на смарагдове поле стадіону, відвідати роздягали команд, фан-клуб та багато іншого, були відібрані не за випадковим принципом. Хлопчаки закохані у футбол, виступають у різних турнірах, захищаючи честь школи.

Близько години тривала екскурсія стадіоном «Динамо», гідом у якій виступили співробітники Фан-клубу. І от, після перегляду фільму, присвяченого 85-річчю клубу, довгоочікувана зустріч із переможцем Олімпійських ігор, чемпіоном трьох країн Олексієм Михайличенком!

Як справи, як навчання, хто з вас хоче зіграти на нашому стадіоні? – привітавшись із дітьми, запитав Олексій Олександрович. Руки у відповідь здійняли всі хлопчаки.

- Для цього вам потрібно добре навчатися. Навчатися скрізь – у школі, у спорті... Лише так можна досягти успіхів.

В якості презенту капітану шкільної команди було вручено фірмовий м’яч, яким грають команди «Динамо», а кожному з дітей набір клубної атрибутики.

На цьому місія Олексія Михайличенка не завершилася. Добрих двадцять хвилин знаменитий футболіст та тренер роздавав автографи й фотографувався з усіма бажаючими, після чого запросив школярів та їхніх батьків на домашні матчі «Динамо» на НСК «Олімпійський», а також ігри молодіжки «біло-синіх» на клубному стадіоні імені Лобановського.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер