Свято футболу для майбутніх вчителів

Свято футболу для майбутніх вчителів

Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ) став одним із організаторів Турніру «СТУДЄВРО-2012», в якому приймали участь команди вищих навчальних закладів міст, що зовсім скоро прийматимуть у себе найсильніші збірні Старого континенту на Чемпіонаті Європи «Євро-2012» – Київ, Львів, Донецьк та Харків.

Глядачі, які вщент заповнили трибуни Спорткомплексу, із захватом спостерігали за фінальними іграми. У матчі за третє місце студенти Національного технічного університету України перемогли своїх колег із Київського національного технічного університету імені Вадима Гетьмана – 8-2. У фінальному двобої перемогу здобули господарі майданчику – гравці команди Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова, які обіграли гостей із Галичини, команду Львівського національного університету імені Івана Франка – 6-1.

Капітан переможців отримав від президента Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергія Михайленка м’яч з автографами команди київського «Динамо».

Найбільш же приємний сюрприз чекав вболівальників у перерві між матчами за 3-тє місце та фіналом. Жіночий футзальний клуб «Беличанка НПУ», 6-разовий чемпіон України та володар національного Кубку, 2-разовий переможець Кубку Євразії та володар Кубку чемпіонів-2010 став суперником команди Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) у товариській зустрічі. Цей поєдинок продемонстрував, що всі титули та заслуги дістались «Беличанці» не просто так, а за в першу чергу за високий професіоналізм та відмінну підготовку до матчів. Тому не дивно, що найсильніший клуб України в жіночому футболі переміг команду Фан-клубу, у дуже коректній та толерантній боротьбі. Слід зазначити, що чоловікам із «Динамо» було дуже важко вперше грати проти тендітних та красивих дівчат.

Загалом, такі футбольні турніри для студентства, організовані Фан-клубом, зміцнюють дружбу молоді з найтитулованішим футбольним клубом України та ефективно залучають все нових вболівальників на стадіон.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер