Свято футболу та кохання на «Олімпійському»!

Свято футболу та кохання на «Олімпійському»!

Матч завершився з нічийним рахунком, голами у воротах суперника відзначилися Лукман Аруна та Людовик Обраньяк.

У День Святого Валентина підтримати столичний клуб на стадіон прийшли 32 412 вболівальників, для яких НСК «Олімпійський» та ФК «Динамо» влаштували справжнє свято любові та футболу.

Напевно, нічого не може бути романтичніше і грандіозніше для закоханої вболівальниці «Динамо», ніж провести День Святого Валентина зі своїм обранцем на головній спортивній арені країни, підтримуючи улюблену команду!

Саме тому ще за кілька днів до свята «Олімпійський» став свідком численних зізнань у коханні, які відбулися прямо під час екскурсійних турів, а матч «Динамо» - «Бордо» відвідали сотні закоханих пар. Але одну пару 14 лютого, без сумніву, запам'ятав увесь стадіон.

У перерві матчу увагу тисяч здивованих уболівальників привернув молодий чоловік, який прямо на трибуні зробив пропозицію свій коханій. Учасниками цієї грандіозної для молодої пари події стали усі присутні на стадіоні, адже освідчення транслювалося на величезних табло стадіону. Несподіваний романтичний інцидент навіть змусив дружно пустити сльозу всю жіночу половину уболівальників.

Олег зважився на такий крок, не знаючи, як відреагує на це його кохана Інна, але дівчина під бурхливі оплески трибун дала свою згоду. Ось що значить правильно відсвяткувати День Святого Валентина!

Закохані пари, які були присутні на матчі, змогли взяти участь у традиційному конкурсі «Любов на Олімпі», а в перерві гри заповнені трибуни арени стали свідками романтичного події: один із уболівальників зробив офіційну пропозицію руки та серця своїй коханій.

Наступна порція приємних сюрпризів очікує вболівальників на НСК «Олімпійський» 3 березня на матчі «Динамо» - «Кривбас». До зустрічі на стадіоні!

www.nsc-olimpiyskiy.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер