Свято на стадіоні «Динамо»

Свято на стадіоні «Динамо»

Тренування першої команди «Динамо» на клубному стадіоні стало справжнім святом для шанувальників футболу. Позитивний настрій від гри «Динамо» в нинішньому сезоні, ажіотаж майбутніх матчів, тепла осіння погода і, звичайно, можливість на відстані витягнутої руки поспілкуватися зі своїми улюбленцями. Все це привело на трибуни стадіону «Динамо» більше двох тисяч киян і гостей міста. Більше, ніж на останньому відкритому тренуванні п'ять місяців тому.

Через зайнятість у збірних в занятті не брали участі Огнєн Вукоєвич, Максим Шацьких і Роман Єременко. Якраз до тренування із Сенегалу під'їхав Папе Діакате, чекають на повернення Ісмаеля Бангура. З приємних новин особисто варто виокремити повернення до загальної групи Артема Мілевського, який у полі на рівних із партнерами виконував всі вимоги тренерів. Втім, після півтора місяці відновлення Артему потрібен час набрати оптимальну форму. Налагоджуються справи в Мілоша Нінковича. Серб старанно накручував кола навколо поля, виконуючи спеціальні вправи тренера з фізпідготовки. Очікується, на повну силу Мілош почне працювати з наступного тижня. Частину тренування індивідуально займався Олег Гусєв, а потім приєднався до команди і, немов не було піврічної перерви, у всій красі в грі на половину поля заграв на улюбленому правому фланзі. Сподіваємося, найближчим часом Олег допоможе команді в чемпіонаті України і Лізі чемпіонів, де «Динамо» ставить найвищі завдання. На «підвищення» пішли півзахисники Євген Хачеріді і Андрій Сахневич, нападник Франк Теміле. Виступаючи за молодіжну команду, сьогодні гравці тренувалися з першим складом.

Учні дитячо-юнацької команди «Динамо» 1994 року народження цього дня, напевно, були найщасливішими мешканцями планети Земля. Саме їм випала непроста і почесна місія брати участь у майстер-класі першої команди. Вихованці тренерів Сергія Журавльова і Олексія Герасименка заслужили це старанною роботою на тренуваннях і в іграх. У минулому сезоні юні динамівці перемогли в Кубку Києва і на міжнародному турнірі у Франції, а також посіли третє місце в чемпіонаті України в своєму віці. Особливо запам'яталася хлопцям двосторонка із гравцями першої команди. В кожному з епізодів 14-річні футболісти прагнули не поступатися майстернішим партнерам. Справжній кураж зловив воротар, який парирував кілька підступних ударів.

Тренування відвідало керівництво «Динамо» на чолі з президентом Ігорем Суркісом. Ігор Михайлович, як і завжди, достатньо багато часу приділив журналістам, терпляче роздаючи численні інтерв'ю, а також уболівальникам, поставивши немало автографів. Неблизький вояж для зустрічі з улюбленою командою зробила вболівальниця з Кіровограду Олена Литвиненко. Спершу для гравців і глядачів через гучномовець дівчина зачитала свіжоскладений вірш на підтримку «Динамо», за що трохи пізніше отримала від Ігоря Суркіса фірмовий футбольний м'яч. Недовго роздумуючи, з дозволу ведучого радісна Олена вибігла до центру футбольного поля, де взяла автограф у Юрія Сьоміна.

Святковий захід із підвищеною відповідальністю, як назвав відкрите тренування один із динамівців, закінчився довгоочікуваним тет-а-тет футболістів із уболівальниками. Автографи, фото на пам'ять, цікаві питання... Задоволеними цього вечора залишилися всі!

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер