Свято пісні в Донецьку. За участі «Динамо»

Свято пісні в Донецьку. За участі «Динамо»

 

3 березня у Донецьку відбувся заключний відбірний тур ІІІ Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Пісенний сад», який проходить за активної підтримки футбольного клубу «Динамо» (Київ) в рамках святкування 80-річчя клубу. У конкурсних змаганнях, які проходили на сцені обласного палацу дитячої та юнацької творчості, взяли участь 49 юних вокалістів і 14 музичних колективів (загалом майже півтораста виконавців) із Донецька, Дніпропетровська, Макіївки, Дружківки, Курахового та інших міст і сіл Донеччини.

Журі фестивалю, яке очолює знана співачка, заслужена артистка України Жанна Боднарук, відзначило виступи Людмили Крюченко (с. Златоустівка Волноваського району Донецької області), Елеонори Хоружої, Микити Чубія і Яни Шейн (усі – м. Дружківка), Катерини Низькопоклонної, Микити Семенихіна, Аліни Башкіної, Катерини Давиденко, тріо «Аквамарин», вокальної групи «Ліга» та зразкового грецького вокально-хореографічного ансамблю «Панаїр» (усі – м. Донецьк). За підсумками туру 17 солістів і 5 вокальних колективів отримали путівки до фіналу.

Утім, переможених серед учасників «Пісенного саду-2007» того вечора не було, адже кожен конкурсант одержав чудові подарунки. А найбільше захоплення в майбутніх естрадних зірок із шахтарського краю викликали фірмові шарики та прапорці київського «Динамо», та клубні журнали з портретом уславленого динамівського капітана Сергія Реброва, котрий є вихованцем донецького футболу.

28 березня у Палаці культури «Росток» у Києві відбудеться фінальний тур ІІІ Всеукраїнського фестивалю «Пісенний сад», який завершиться наступного дня гала-концертом лауреатів у Міжнародному центрі культури і мистецтв «Жовтневий палац», а переможці цього конкурсу заспівають на урочистостях, присвячених 80-річчю клубу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер