Свято в «Малятко»

Свято в «Малятко»

Сьогодні у дітей з дитячого будинку «Малятко» було справжнє свято. До них у гості прийшли гравці, тренери і керівники ФК «Динамо» (Київ), щоб привітати із новорічними святами. Відразу після ранкового тренування на зустріч із дітьми поспішили генеральний директор Резо Чохонелідзе, головний тренер Юрій Сьомін, а також футболісти – Карлос Корреа, Бетао, Олександр Алієв, Андрій Ярмоленко та Артем Кравець. Перед початком зустрічі вихованці дитячого будинку охоче взяли участь у футбольній вікторині на знання історії київського «Динамо». Діти з готовністю відгукнулися на ініціативу, проявивши неабиякі знання про улюблену команду. Ті, хто дав правильні відповіді, отримали свіжі номери офіційного клубного журналу, щорічника 2007/08 та енциклопедії «Динамо-80». Для гостей вихованці дитячого будинку приготували святковий концерт, продемонструвавши свої таланти у різних сферах мистецтва.

Але і гості прийшли не з порожніми руками. В рамках благодійної акції «Ми – разом!» під патронатом президента ФК «Динамо» Ігоря Суркіса діти цього учбового закладу, як і багато інших, отримали подарунки – солодощі, сувеніри, клубну атрибутику, книги і журнали, а також сезонні абонементи для відвідування матчів на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. А головний подарунок, який дитячий будинок «Малятко» отримав від динамівців, – великий плазмовий телевізор, який буде встановлено в актовому залі для того, щоб діти могли дивитися виїзні поєдинки улюбленої команди.

Отримали подарунки і футбольні команди дитячого будинку – фірмові комплекти форми, бутси та м'ячі. Відзначимо, що шкільний колектив молодшої вікової групи (до 13 років) будинку «Малятко» у футбольному турнірі серед команд дитячих інтернатів посів третє місце. А Богдан Лебідь та Ігор Грицай були визнані найкращим воротарем і гравцем змагань відповідно.

Після урочистої частини всі охочі могли сфотографуватися і взяти автограф у своїх кумирів. Діти, на обличчях яких читалися безмежна радість і захоплення, щільним колом оточили футболістів і тренера, довго не хотіли їх відпускати.

Юрій Сьомін, головний тренер «Динамо»:

- Гадаю, сьогоднішня зустріч і спілкування важливі не тільки для дітей, але і для нас. Ми побачили, як живуть діти в дитячому будинку. Їм необхідна особлива увага. Вважаю, ми всі, в міру можливостей, маємо допомагати цим дітям знайти свій шлях у житті.

Олександр Алієв, півзахисник:
- Я давно хотів сам приїхати до дитячого будинку разом із дружиною. Не для того, щоб зробити собі рекламу, а просто допомогти дітям. Тому коли сьогодні дізнався, що є така можливість, із радістю погодився. Мені шкода, що батьки відмовилися від цих дітей. Нам було приємно дивитися концерт в їхньому виконанні, ми побачили, що вони талановиті в багатьох галузях. Насправді, дуже добре, що ми можемо хоч чимось їм допомогти.

Андрій Ярмоленко, нападник:
- Сьогоднішній захід має велике значення не тільки для дітей, але і для нас. Коли вранці після тренування генеральний директор запропонував поїхати до дитячого будинку, я із задоволенням погодився. Це чудово, що діти не залишаються без уваги, що є кому привітати їх зі святами.

Артем Кравець, нападник:
- Коли я дивився на шоу у виконанні дітвори, згадував дитинство. Я теж колись у школі так само виступав на сцені, брав участь у виставах. Радий, що нам вдалося влаштувати для дітей свято. Вважаю, такі заходи потрібно влаштовувати якомога частіше, адже вони служать для цих дітей своєрідним поштовхом у житті.

Дивіться фотогалерею Свято в "Малятко"

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер