Свято юних динамівських модників

Свято юних динамівських модників

Привід був більш, ніж поважний: дружина нашого півзахисника Олександра Алієва Тетяна спільно з дизайнером Ксенією Киреєвою представляла колекцію дитячого одягу під назвою «Fashion Rabbit», тобто «Модний кролик». На її створення Тетяну надихнула трирічна дочка Аліна (на фото з мамою), а назва колекції походить від домашнього улюбленця дівчинки – кролика, з яким вона не розлучається ані на хвилину. До слова, лінія одягу розрахована для маленьких дітей від трьох до семи років.

Цікаво, що в якості моделей виступили діти динамівських футболістів, а також друзів подружжя Алієвих, зокрема, Надіца Попова, Олексій Гусєв, Василиса Рева, ну і, звичайно, Аліна Алієва. Крім їхніх батьків, на святі також були присутні сім’ї Нінковичей, Богушів, чиї дочки ще занадто маленькі, щоб брати участь у подібних заходах, а також Огнєн Вукоєвич та Артем Мілевський.

- Надіца із нетерпінням чекала на цей показ, – розповіла Василья Попова.

- Це її перший досвід у ролі моделі, перед показом вона переглянула сайти, присвячені моді в інтернеті. Їй дуже сподобалася ідея бути моделлю, щоправда, невелика складність полягає в тому, що вона ще не дуже добре розуміє російську мову й тому не завжди виходить спілкуватися з іншими дітьми. Але Надіца старається, у школі вона вивчає українську та англійську, тому, гадаю, незабаром освоїться.

- А Льоша вже знайомий із багатьма дітками, тому почував себе у своїй тарілці, – поділилася спостереженнями Олеся Гусєва. – Щоправда, йому ближчий футбол, а не мода, син займається у футбольній школі, мабуть, передалися татові гени (посміхається). До показу ми спеціально не готувалися, у нас була лише одна примірка, тому все вийшло спонтанно, але пройшло дуже добре.

Всі глядачі були просто зачаровані безпосередністю дітей, тому не втомлювалися їм аплодувати, а малюки, у свою чергу, намагалися впоратися із хвилюванням, перебуваючи під пильною увагою такої значної публіки. Юним джентльменам дивно пасували шкіряні куртки-бомбери, а для леді ніжного віку дизайнери вигадали багато святкових і повсякденних суконь із рожевого шовку з чорною сіткою, смарагдово-зеленого м’якого оксамиту, а найулюбленішою стала тканина з повітряного шифону із безліччю рюшів. Усе взуття для колекції – ручної роботи, як і аксесуари, які було зшито індивідуально для кожного наряду.

- Якщо чесно, ми майже не проводили репетицій із дітьми, – зізналася Тетяна Алієва. – Вони настільки красиві й безпосередні, що можуть робити що завгодно. Їх не можна укладати в якісь рамки, все має бути природно. Сьогодні вони просто були самими собою. Колекцію ми створили дуже швидко, так би мовити, на одному диханні, я знаю, чого хочуть діти, і це не важко було втілити в життя. Я б, напевно, ніколи не змогла розробляти одяг для дорослих, але з дітьми та їхніми нарядами працювати дуже цікаво. Рада, що все вийшло святково й урочисто.

На початку й наприкінці показу глядачі побачили два чудових танці, а на завершення свята на галявину, де проходив показ, винесли тацю із горою печива й повітряних солодощів, що викликало величезну радість у дітей.

- Мені дуже сподобався сьогоднішній захід, – не приховував радості за дружину Олександр Алієв.

- Я підтримую рішення Тані зайнятися створенням дитячого одягу. Сьогодні у неї був дебют, і мені здається, все було дуже добре. Звичайно, вона хвилювалася й переймалася, але я завжди був поруч, підтримував і казав їй, що все буде добре. До показу колекцію я не бачив, але зараз можу сказати, що вона – чудова. Таня дуже любить дітей і дитячий одяг, багато речей купує як Аліні, так і Артемкові, тепер вирішила створити щось сама, і я повністю схвалюю це рішення. Що стосується доньки, вона трохи боялася бути в центрі уваги стількох людей, але зі своїм завданням впоралася на відмінно!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер