Передостанній день 1-го збору: тести на витривалість і… несподіваний гість

Передостанній день 1-го збору: тести на витривалість і… несподіваний гість

У суботу на «біло-синіх» чекає заключний контрольний матч проти «Люцерна», після якого, не повертаючись до готелю, «біло-сині» з аеропорту Малаги повернутися до Києва.

А поки, у зв'язку з тим, що кінець важкого збору на носі, тренерський штаб вирішив перевірити фізичний стан і витривалість динамівців після 10 днів виснажливих тренувань і контрольних зустрічей. Першим тестом для футболістів була 30-метрівка з фотофінішем, де кожен, стартуючи з місця, повинен був продемонструвати швидкісний максимум, на який здатний. По дорозі ці показники фіксували чотири датчики.

Другим і більш захоплюючим завданням був Біп-тест або тест Йо-йо. Вишикувавшись в одну шеренгу (за винятком Дмитра Хльобаса, який після пробіжки відправився працювати у спортзал), футболісти повинні були пробігти від однієї позначки до іншої і назад. Відстань між позначками становила 20 метрів. Почавши в спокійному темпі, з кожною хвилиною швидкість бігу росла на 0,5 км/г. Про те, що пора прискорюватися футболістів
інформував датчик, який подавав сигнал, схожий на гудок корабля.

Першим зійшов із дистанції Тайє Тайво, а слідом за ним зупинилася і ціла група футболістів. Найвитривалішим виявився Євген Селін! У дитинстві новобранець «Динамо», крім футболу, займався легкою атлетикою, тому подібні тести для нього не проблема. До речі, до символічної трійки «витривалих» увійшли також молоді та перспективні Андрій Цуріков та Віталій Гемега! Молодці, нічого не скажеш!

Трохи перепочивши, динамівці поділилися на дві команди і провели двохсторонку. Поспостерігати за тренувальним процесом Олега Блохіна прийшов іменитий гість

Легендарний італієць Фабіо Капелло, а нині наставник збірної Росії, довго спілкувався з генеральним директором «Динамо» Резо Чохонелідзе та своїм давнім другом, тренером із фізпідготовки «біло-синіх» Вінченцо Пінколіні, з яким працював пліч-о-пліч довгі роки. Зараз же маститий фахівець готується до товариського матчу збірної Росії проти Ісландії, який відбудеться якраз у Марбельї!

На вечір у «Динамо» заплановано останнє тренування на першому контрольному зборі в Іспанії.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер