Щойно з друку! Нова книга про Валерія Лобановського

Щойно з друку! Нова книга про Валерія Лобановського

Учора в літературному кафе книжкового супермаркету “Буква” українські журналісти Артем Франков та Дмитро Харитонов презентували книгу “Лобановский. Послесловие”.

Ця праця присвячена легенді українського та світового футболу – Валерію Васильовичу Лобановському (1939-2002), під чиїм керівництвом команда “Динамо” (Київ) та збірна СРСР виборювали численні перемоги.

На сторінках книги детально висвітлена кар’єра В.Лобановського як гравця, показано тренерське становлення. Автори розповідають о його поглядах на теорію та практику світового футболу, рисах характеру, звичках та про особисте життя. До книги включено також ексклюзивні інтерв’ю керівництва та гравців київського “Динамо”, вперше опубліковано численні фотографії Валерія Васильовича.

Наведено докладні статистичні матеріали, коментарі найкращих матчів В.Лобановсього як гравця та тренера.

Придбати книгу можливо в супермаркеті “Буква” (м.Київ, поблизу ст. метро “Площа Льва Толстого”), а також на розкладках та київському ринку “Петрівка”.

Досьє на авторів:

Дмитро Харитонов. Народився в 1967 році. Популярний тележурналіст, що запам’ятався репортажами з понад 50-ти країн світу. Лауреат міжнародних телефорумів та конкурсів. Автор книги “Репортаж не для печати” (1997).

Артем Франков. Народився в 1970 році. Закінчив радіофізичний факультет Харківського державного університету (1992) та Харківський військовий університет (1994). З вересня 1997 року – головний редактор українського тижневика “Футбол”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер