Представлення суперника. «Маккабі Іроні Бат-Ям» (Ізраїль)

Першим суперником «Динамо» на передсезонному зборі, який наша команда проводить в Ізраїлі, стане клуб «Маккабі Іроні» (Бат-Ям).

Клуб «Маккабі Іроні», що базується в місті Бат-Ям, був утворений у 2004 році шляхом об’єднання двох місцевих команд – «Хапоель» і «Маккабі». Виступає на стадіоні Муніципальний (вміщує 3 100 людей). Розпочавши свій шлях у професійному футболі із самих низів, «Маккабі Іроні» в першому ж сезоні виграв свій дивізіон, а із сезону 2008/2009 команда виступає в Лізі Леуміт (аналог нашої першої ліги).

І, мабуть, зупинятися на досягнутому і затримуватися в першій лізі клуб з Бат-Яма не збирається. У нинішньому сезоні після 17-ти зіграних турів «Маккабі Іроні» посідає третє місце в турнірній таблиці (9 перемог, 2 нічиї, 6 поразок; різниця м'ячів – 20:17), поступаючись по одному очку лише двом командам – «Іроні Нір Рамат-Хашарон» і «Іроні Кір’ят-Шмона». Різниця м'ячів говорить сама за себе – команда вміє оборонятися (в середньому один пропущений м'яч за матч), а ось із атакою у «Маккабі Іроні» не все гаразд (трохи більше одного забитого м'яча за гру).

Утім, три останніх матчі в національному чемпіонаті, зокрема два в нинішньому році, закінчилися для бат-ямців невдало – поразки від двох аутсайдерів і одного зі своїх безпосередніх конкурентів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер