Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Аллан

Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Аллан

Першим із цієї ланки стане 25-річний бразилець Аллан, який переїхав до Неаполю в 2015-му році з «Удинезе», у складі якого він провів у Серії А 104 матчі, відзначившись одним забитим м'ячем.

Його кар'єра, що успішно розвивається, типова для бразильців, талант яких видно з юнацьких років неозброєним оком. У 2011-му році він став чемпіоном світу U-20, а у своєму колишньому клубі «Васку да Гама» був, незважаючи на юний вік, доволі вагомою фігурою, зробивши свій внесок у виграш Кубка Бразилії.

Але повернемося до його виступів у складі «Наполі». У попередньому сезоні опорний півзахисник (зріст 173 см, вага 73 кг), який міцно стоїть на ногах, блискуче проявив себе не лише в руйнуванні, але й у творенні, забивши в чемпіонаті у 35 іграх три голи та віддавши п'ять результативних передач, плюс ще дві в Лізі Європи. У трикутнику опорників у команді Мауріціо Саррі Аллан, який грає під No.5, посунутий правіше, де в поєднанні із захисником на цьому фланзі Ельсеїдом Хюсаєм та висунутим уперед іспанцем Хосе Кальєхоном здатний обрушити потужний удар по редутах будь-якого суперника.

Позбавити їх швидкості маневру цілком можливо за рахунок стовідсоткової ігрової дисципліни, що в обов'язковому порядку й знадобиться динамівцям у матчі на НСК «Олімпійський» 13 вересня.

Читати також:

Пепе РЕЙНА

Фаузі ГУЛАМ

Каліду КУЛІБАЛІ

Рауль АЛЬБІОЛЬ

Ельсеїд ХИСАЙ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер