Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Ельсеїд Хісай

Представляємо гравців «Наполі», суперника «Динамо» в ЛЧ: Ельсеїд Хісай

Народившись в Албанії, він завдяки наполегливості свого батька в 14 років був зарахований до академії італійського «Емполі» й, діставшись до першої команди, провів за неї протягом трьох сезонів 102 матчі.

Потраплянням із сезону 2015/16 до «Наполі» він зобов'язаний нинішньому головному тренеру «партенопейців» Мауріціо Саррі, на якого справив найприємніше враження ще під час спільної роботи в «Емполі». 

У своєму дебютному сезоні за неаполітанський клуб 2-й номер провів у Серії А 37 зустрічей, що наочно показує його незамінність. 22-річний Хісай (зріст 182 см, вага 75 кг) за надійної гри в обороні дуже часто підключається до атак, виконуючи точні подачі. Крім цього, він добре володіє довгим пасом та має відмінні бійцівські якості.

Цього літа Хісай у складі збірної Албанії взяв участь у Євро-2016, а перед європейським чемпіонатом перетнувся з динамівцями Хачеріді, Сидорчуком, Гармашем та Ярмоленком під час товариського матчу, в якому його збірна поступилася 1:3. 

Передбачаючи події в майбутній битві «Динамо» – «Наполі», можна припустити, що нас усіх чекає інтригуюча дуель між Віторіну Антунешем та Ельсеїдом Хісаєм, причому кожен із них цілком може зробити вирішальний внесок у можливий успіх своєї команди.

Читати також:

Пепе РЕЙНА

Фаузі ГУЛАМ

Каліду КУЛІБАЛІ

Рауль АЛЬБІОЛЬ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер