Представляємо новачка. Сергій СИДОРЧУК

Представляємо новачка. Сергій СИДОРЧУК

У 2008 році він підписав з клубом повноцінний контракт і почав виступати в другій за рангом команді, яка грала в 2-й українській лізі.

Набирався досвіду з Ковалем

У чемпіонаті 2008/09 за «Металург-2» Сидорчук провів 14 матчів, своєю грою привернув увагу тренерського штабу «основи», і до кінця того ж сезону виступав за «дубль» разом зі ще одним майбутнім динамівцем Максимом Ковалем.

Не секрет, що саме в запорізькому «Металурзі» молоді футболісти ледь не з 18 років, а то й раніше, отримують не просто досвід виступів на високому рівні, але і взагалі стають ключовими футболістами своєї команди. Так сталося і з Сергієм. У сезоні 2009/10 Сидорчук продовжив виступати за «дубль», але вже підпускався до ігор першої команди, дебютувавши 18.07.2009 у Прем'єр-лізі в матчі з «Таврією». Всього молодий півзахисник провів за той період сім матчів.

Перетин з «Динамо»

У сезоні 2010/11 Сергій почав частіше залучатися до матчів «основи», взявши участь у 20 матчах (шість у стартовому складі).

З «Динамо» ж Сидорчук вперше перетнувся 11.09.2010 в Києві, вийшовши на заміну на 86-й хвилині. Та зустріч завершилася перемогою динамівців з рахунком 2:0.

З ігровою практикою у Сидорчука не було проблем і в наступному сезоні. Через пониження в класі «Металург» залишив ряд провідних гравців, і Сергій став невід'ємною частиною запорізького колективу, який знову зумів завоювати собі путівку в еліту.

Господар центру поля

У чемпіонаті України сезону 2012/13, до моменту свого переходу в «Динамо», Сидорчук взяв участь в десяти матчах (дев'ять - в основному складі). Голів на вищому рівні він поки не забивав.

На полі найкомфортніше Сергій почуває себе в центрі поля, особливо в опорній зоні, хоча при необхідності може зіграти і зліва.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер