Представляємо офіційний мобільний додаток ФК «Динамо» (Київ)!

Представляємо офіційний мобільний додаток ФК «Динамо» (Київ)!

Додаток розроблений спеціально для шанувальників футболу і, зокрема, для уболівальників ФК Динамо Київ. Він дозволяє кожному користувачеві зручним чином отримати доступ до новин, турнірних таблиць, розкладу матчів, дивитись відео-трансляції ігор, ділитися інформацією у соціальних мережах, чекінитись та бути ближче до улюбленої команди.

ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ

Прямо у додатку користувачі можуть дивитися прямі відео-трансляції ігор ФК Динамо Київ основного складу, а також команд U-19 та U-21, стежити за текстовою трансляцією та отримувати актуальну статистику по кожній грі. Окрім цього, користувачі, у яких немає високошвидкісного підключення до мережі Інтернет, можуть спостерігати за ходом матчу в форматі "живої" інфографіки, яка навіть випереджає на декілька секунд телевізійні трансляції.

РОЗКЛАД, КАЛЕНДАР ТА ТУРНІРНІ ТАБЛИЦІ

У додатку вболівальники завжди будуть у курсі майбутніх матчів, зможуть побачити календар найближчих ігор і переглянути турнірні таблиці Прем'єр Ліги та Ліги Чемпіонів. Під кожен матч пропонується індивідуальна добірка пов'язаних новин і статей, щоб завжди мати доступ до актуальної інформації і бути у курсі всіх подій.

НОВИНИ, ФОТОЗВІТИ І ВІДЕОРЕПОРТАЖІ

У додатку Динамо Київ завжди є можливість почитати останні новини з офіційного сайту, побачити фотозвіти з ігор і тренувань, подивитися відео огляди матчів, інтерв'ю та багато іншого, а також отримати доступ до ексклюзивних матеріалів, серед яких: аналітичні статті, інфографіки, спец. матеріали, фото- і відео-репортажі зняті на камеру з оглядом 360 градусів, дайджести новин та ін.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО КЛУБ ТА КОМАНДУ

У додатку можна подивитися детальну інформацію про клуб, менеджмент та тренерський склад, статистику кожного гравця, їх профілі та цікаву інформацію про них. Все це представлено в зручному та інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі. В профілі кожного гравця є змога почитати, пов'язані з ним, матеріали, які постійно оновлюються і доповнюються.

ЧЕКІНИ ТА ПРОФІЛЬ КОРИСТУВАЧА

За допомогою додатку Динамо Київ можна чекінитись на стадіонах, футбольних фан-зонах та в закладах партнерів ФК Динамо Київ. Користувачі отримують за це досвід, покращуючи свій профіль, збільшуючи тим самим персональний рейтинг. Також кожен користувач може ділитися в соціальних мережах новинами, фотографіями, трансляціями та чекінами, щоб швидше розвивати свій статус вболівальника і відкривати нові можливості.

Що ще?

І це ще не всі переваги додатку Динамо Київ, і при цьому в майбутніх оновленнях планується додавання нагород та трофеїв, які можуть отримувати користувачі, виконуючи певні умови, прокачуючи тим самим свій статус. Невдовзі стане доступна фан-зона, де можна буде придбати квитки на матч, вибрати для себе сувенірну атрибутику клубу, брати участь в акціях, опитуваннях та конкурсах, отримувати оперативну інформацію про найближчі заходи клубу. Також в розділі команда будуть додані склади U-19 та U-21 і багато іншого.

  • Завантажити для Android: http://bit.ly/2dM9Y9d
  • Завантажити для iOS: http://apple.co/2dWtT1h

Офіційний мобільний додаток ФК Динамо Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер