Представляємо суперника. ФК «Львів»

Представляємо суперника. ФК «Львів»

"Львів"

Дата заснування: 2006 рік

Президент: Богдан Копитко

Головний тренер: Віталій Шумський (в.о.)

Домашні матчі проводить на "Арені Львів" (місткість - 34 915)

Місце в сезоні 2020/2021: 13-е (3 перемоги, 3 нічиїх, 8 поразок, м'ячі - 10:29)

Результат першого кола сезону-2020/2021 - "Динамо" - "Львів" 3:1

Усі бомбардири команди в цьому сезоні в УПЛ

2 голи - Альваро, Кравчук

1 гол - Сабіно, Шина, Грисьо, Міхобі, Нич

Переходи-2021

Під час зимової паузи "Львів" був досить активним на трансферному ринку, причому клуб як прощався з футболістами, так і запрошував до себе новачків.

Пішли

На правах вільних агентів команду покинули: захисник Єгор Клименчук ("Арарат-Вірменія"), захисник Юрій Кравчук ("Гірник-Спорт"), півзахисник Міккель Айнсалу (данський "Хельсингер"), воротар Герман Пеньков (вірменський "Пюнік"). Привертає увагу втрата півзахисника Педро Вітора, який провів 28 матчів і забив 3 голи за львівський клуб. Також "Львів" розлучився з півзахисником Ігорем Кошманом (без клубу), захисником Максом Челічем (хорватський "Вараждін") і форвардом Феліпе (оренда, ФК Зіря").

Прийшли

Що стосується придбань, львів'яни поповнили свій склад як на зарубіжному ринку, так і на вітчизняному. Команда укомплектована досвідченими виконавцями в особі півзахисника Олексія Довгого ("Олександрія"), півзахисника Івана Брікнера ("Рух"), воротаря Олександра Ільющенка (без клубу). Також до "Львова" приєдналися і молоді гравці: нападник Дмитро Семенів ( "Гірник-Спорт"), захисник Іван Лобай (естонський "Нимме").

Повернулися з оренди нападник Ренан Олівейра з португальського "Жил Вісенте" та універсал Альваро Тавареш з азербайджанської "Кешлі".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер