Представляємо суперника. ФК «Минай»

Представляємо суперника. ФК «Минай»

"Минай"

Дата заснування: 2015 рік

Президент: Валерій Пересоляк

Головний тренер: Микола Цимбал (формальний головний тренер)

Домашні матчі проводить на "Авангард" (місткість - 12 000)

Місце в сезоні 2020/2021: 12-е (3 перемоги, 4 нічиї, 8 поразок, м'ячі -, 12:29)

Результат першого кола сезону-2020/2021 - "Минай" - "Динамо" 0:4.

Відзначимо, що поточний сезон - перший в УПЛ для ФК "Минай".

Усі бомбардири команди в цьому сезоні в УПЛ

8 - Анатолій Нурієв

3 - Антон Шиндер

1 - Василь Піняшко

Переходи-2021

Під час зимового трансферного вікна "Минай" був досить активним: клуб як прощався з футболістами, так і запрошував до себе новачків.

Пішли

Команду покинули ряд гравців: універсал Олександр Глагола ("Полісся"), екс-динамівець захисник Олег Допілка ("Ужгород"), на рахунку якого 13 ігор за "біло-синіх", півзахисник Артур Карноза ("Кривбас"), півзахисник Олег Голодюк ("Металіст 1925"), півзахисник Ігор Вагін (угорський "Циганд"), захисник Дмитро Павлиш ("Шахтар" U21, далі був відданий в оренду "Гірник-Спорт"), захисник Кирило Меліченко ("Шахтар" U21, далі був відданий в оренду "Маріуполю"), півзахисник Едгар Капаррос (без клубу).

Прийшли

Що стосується придбань, "Минай" поповнив свій склад як на зарубіжному ринку, так і на вітчизняному. Примітно, що команда укомплектована відразу трьома екс-динамівцями в особі нападника Артема Мілевського, який провів за "біло-синіх" 228 ігор, забив 81 гол і віддав 54 гольових передач, молодих гравців півзахисника Олександра Петрусенка і захисника Данила Карася, які виступали за юнацьку і молодіжну команди киян.

Також до минайського клубу приєдналися півзахисник Віталій Бойко (іспанський "Сан-Рафаель"), захисник Максим Лопиренок ("Дніпро-1"), захисник Олексій Ковтун ("Рух"), захисник Сіака Багайоко (малійскій "Джоліба АС"), нападник Угочукву Одуена (без клубу).

Напередодні поєдинку "Динамо" - "Минай": бомбардирські розклади

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер